Svaly napnúť a obtiahnuť! Hollywoodski hrdinovia chcú, nech všetci vidia...

Zdá sa, že do Hollywoodu prifrčal nový módny trend. A tentoraz sa netýka dám, ale pánov - hviezd blokbasterov. V hlavnej úlohe sú hory svalov! A roláky.

05.12.2019 00:00
debata
Herec Dwayne Johnson na premiére filmu Jumanji:... Foto: Reuters, BENOIT TESSIER
Herec Dwayne Johnson na premiére filmu Jumanji: Ďalší level. Herec Dwayne Johnson na premiére filmu Jumanji: Ďalší level.

Ale vážne, možno zhodou náhod, možno vďaka vkusu štylistov sa pred pár dňami na premiérach objavili dvaja známi akční hrdinovia a spájal ich jeden výrazný vizuálny moment. Reč je o hercovi Dwaynovi Johnsonovi, ktorý predstavil novinku – pokračovanie filmu Jumanji. Druhým bol jeho britský kolega – herec Henry Cavill, ktorý uvádzal seriál Witcher.

Obaja páni nie sú neznámi pre fanúšikov akčného žánru a keď príde na videá s tréningmi v posilňovni, ktoré sa dajú nájsť na sociálnych sieťach či YouTube, tiež majú obaja čo povedať. Johnson ako bývalý wrestler udržiava vo forme svoje napumpované svaly a Cavill, ktorý v minulosti stvárnil Supermana, je na tom podobne.

Herec Henry Cavill uviedol seriál The Witcher.... Foto: Broadimage / Shutterstock Editorial / Profimedia
Herec Henry Cavill uviedol seriál The Witcher. A svaly tiež nechal vyniknúť v roláku. Herec Henry Cavill uviedol seriál The Witcher. A svaly tiež nechal vyniknúť v roláku.

Herci pritom na premiérach svojich najnovších projektov stavili na úpletový rolák namiesto tradičného obleku a saka. V oboch prípadoch bolo jasné, že v takomto odeve museli vyniknúť aj svaly pod ním. Kým Johnson stavil na čiernu kreáciu Dolce & Gabbana, britský kolega bodoval v tmavosivej elegantnej kašmírovej kombinácii.

Pýtať sa komu to viac pristalo sa nebudeme, ale pokojne môžete zahlasovať v našej ankete. Svaly v roláku? Čo poviete? Obliekli by ste sa tiež tak?

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Henry Cavill #Dwayne Johnson #svaly #Jumanji #rolák

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...