Beckerova dcéra, Hurleyovej syn! Slávne deti sa zabávali na žúre v Mníchove

Deti slávnych rodičov sú v dobe sociálnych médií novými hviezdami. Platilo to aj na mníchovskom podujatí pod záštitou známeho výrobcu čokoládových praliniek. Pozvanie dostala aj dvojica slávnych "potomkov".

06.12.2019 00:00
debata (2)
Modelka Anna Ermakova a model Damian Hurley... Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia
Modelka Anna Ermakova a model Damian Hurley (vpravo) sa objavila na mníchovskej spoločenskej akcii. Modelka Anna Ermakova a model Damian Hurley (vpravo) sa objavila na mníchovskej spoločenskej akcii.

Reč je o Anne Ermakovej a Damianovi Hurleym. Prvá je dcérou známeho tenistu Borisa Beckera a už niekoľko rokov sa snaží presadiť ako modelka. Darí sa jej však viac byť skôr internetovou hviezdičkou a pre svoju nezapierateľnú podobu so slávnym tenistom je s obľubou fotografovaná na večierkoch a akciách smotánky.

V Mníchove sa len 19-ročná Anna zabávala v spoločnosti o dva roky mladšieho Damiana Hurleyho. Ak si ešte raz prečítate priezvisko, asi prídete na to, že je synom známej britskej herečky a modelky Elizabeth Hurleyovej. A podobne ako Ermakova aj on sa môže pýšiť podobou, v ktorej nezaprie slávnu mamu. Hurley má navyše aj dlhé vlasy a už dávnejšie naznačil, že jeho vizuálna prezentácia má skôr unisexové prvky než typický chlapčenský výzor. Modelingová brandža na to zareagovala niekoľkými ponukami.

Obe mladé hviezdičky a deti slávnych rodičov hostili v Mníchove organizátori akcie, na ktorú dorazilo aj množstvo lokálnych celebrít. Fotografi dokonca Ermakovu a Hurleyho načapali pri stolíku s prázdnymi pohárikmi od šampanského. Podľa európskych zákonov si ich už ryšavá modelka môže dovoliť, to však neplatí pre Hurleyho.

Či bol Damian Hurley poslušný chlapec, alebo si v Nemecku vyhodil z kopýtka, nie je jasné. Ale dá sa predpokladať, že od mamy malú prednášku dostane.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Mníchov #rodičia #zábava #párty #Boris Becker #Elizabeth Hurley #Anna Ermakova #Damian Hurley

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...