Veď mohla prísť rovno nahá... Julia Fox na párty GQ pritiahla všetky pohľady

Herečku Juliu Foxovú okrem jej pôsobenia pred kamerou vníma verejnosť aj ako dámu, ktorá má rada provokácie. Svedčí o tom jej módny štýl na červených kobercoch. Vo štvrtok ho len potvrdila.

07.12.2019 10:40
debata
Herečka Julia Fox na evente GQ's Men of... Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Herečka Julia Fox na evente GQ's Men of the Year Celebration v Hollywoode. Herečka Julia Fox na evente GQ's Men of the Year Celebration v Hollywoode.

Príťažlivá brunetka sa objavila na párty magazínu GQ, ktorý usporiadal v západnom Hollywoode večer pri príležitosti vyhlásenia laureátov ceny Muž roka. A hoci mužov, známych aj úspešných prišlo mnoho, bola to práve Fox, kto prilákal veľkú pozornosť.

Herec Jon Hamm.
Herec Darren Criss v kreácii Christian Dior.
+5Herečka Julia Fox na evente GQ's Men of the...

Hrdinka zo snímky Uncut Gems si totiž obliekla na seba čipkované celotelové body, v ktorom jej intímne partie skrývali len pruhy čiernej látky. Niekomu určite v hlave skrsla aj veta, veď to mohla prísť rovno nahá.

Pre niekoho rafinovaný model, pre iného gýč – jedno je však isté, Julia Fox nepochybne zaujala svojím vzhľadom aj sexepílom. A medzi dámami v tomto smere nemala veľmi konkurenciu.

Herec Darren Criss v kreácii Christian Dior. Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Herec Darren Criss v kreácii Christian Dior. Herec Darren Criss v kreácii Christian Dior.

Čo sa mužov týka, tam sa určite medzi neprehliadnuteľných zaradil herec Darren Criss, ktorého s obľubou oslovujú známe dizajnérske mená. Tentoraz sa hrdina seriálu The Assasination of Gianni Versace objavil v obleku „s vlečkou“ od značky Christian Dior. Jeho aj ďalších návštevníkov párty GQ nájdete v galérii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #nahota #párty #GQ #štýl #Darren Criss #Julia Fox

+ Na alkohol dnes zabudnite, zvoľte si dnes inú cestu.
Osviežte si myseľ a opakujte si čo už viete a k tomu sa...

+ Humor nech vás neopúšťa a to za každých okolností.
V práci všetko zvládnete ľavou zadnou, nemáte sa čoho...