Drobná odhalila bruško, Mendrejová sexy bielizeň: Krásky vyrazili za módou

Na prehliadkach slovenského tvorcu Fera Mikloška nikdy nechýbajú domáce celebrity. Mnohé z nich sú jeho dlhoročné klientky, iné kamarátky. Na nedávnej módnej šou v novom kasíne sa tiež objavilo pár z nich.

07.12.2019 00:00
debata
Speváčka Emma Drobná nemohla na prehliadke Fera... Foto: Robo Homola / Česká editoriální fotografie / Profimedia
Speváčka Emma Drobná nemohla na prehliadke Fera Mikloška chýbať. Speváčka Emma Drobná nemohla na prehliadke Fera Mikloška chýbať.

Kolekciu Jeseň-Zima 2019/2020 si prišla pozrieť napríklad víťazka Superstar a speváčka Emma Drobná. Návrhár pre ňu v minulosti pripravil niekoľko modelov, obliekal ju napríklad na vyhlásenie ankety OTO alebo na fotenia. A Drobná sa zachovala ako správna „ambasádorka“. Dorazila v čiernej flitrovanej kombinácii skráteného topu a tubovej sukne. Výsledkom bolo odhalené bruško a jemne provokatívny, no elegantný look.

Modelka v kreácii dizajnéra Fera Mikloška z...
Modelka v kreácii dizajnéra Fera Mikloška z...
+35Modelka v kreácii dizajnéra Fera Mikloška z...

Ešte o niečo odvážnejšia bola modelka a Mikloškova kamarátka Denisa Mendrejová. Spojenie biznis šiku s francúzskym šantánom – tak sa dá nazvať jej variácia biznis rovných nohavíc a priehľadnej blúzky, pod ktorou sa jasne vynímala čipkovaná luxusná podprsenka. Blondínku neprehliadol naozaj nik.

Modelka a bývalá Miss Universe SR Denisa... Foto: Robo Homola / Česká editoriální fotografie / Profimedia
Modelka a bývalá Miss Universe SR Denisa Mendrejová. Modelka a bývalá Miss Universe SR Denisa Mendrejová.

Samotný večer sa potom v prípade celebrít niesol najmä v tmavých tónoch. Na čiernu farbu stavila napríklad Lucia Hablovičová či moderátorka Emma Tekeylová, ktorej tentoraz robila garde dcéra Ema. Jej kamarátka a kolegyňa Soňa Müllerová sa však usadila hneď vedľa nich. Aj ona stavila na čierne sako a top, no osviežila celkový vzhľad zaujímavou žltou sukňou v akoby zamatovom vyhotovení.

Jednotlivé dámy, ale aj modely kolekcie si pozrite v našej galérii. O samotnej kolekcii prinesieme aj materiál v našej sekcii Žena.pravda.sk.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #prehliadka #móda #trend #Fero Mikloško #Soňa Müllerová #Denisa Mendrejová #Emma Drobná

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...