Krásna Watson na premiére poriadne prekvapila, Laura Dern bola ako magnet

Kniha Malé ženy patrí medzi kultové klasické romány a dočkala sa množstva adaptácií. V televízii, v divadle aj vo filme. Do poslednej kategórie sa radí novinka, v ktorej sa zišla skutočne hviezdna zostava.

09.12.2019 00:00
debata
Zľava: Herečky Laura Dern, Emma Watson,... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Zľava: Herečky Laura Dern, Emma Watson, Florence Pugh, Eliza Scanlen a Saoirse Ronan spoločne na premiére filmu Malé ženy. Zľava: Herečky Laura Dern, Emma Watson, Florence Pugh, Eliza Scanlen a Saoirse Ronan spoločne na premiére filmu Malé ženy.

Počas uplynulého víkendu sa v USA dočkala premiéry nová verzia príbehu štyroch sestier, v ktorom si tentoraz zahrali herečky ako Emma Watson, Saoirse Ronan, Laura Dern či Meryl Streep. Až s výnimkou na poslednú sa všetky objavili aj na svetovej premiére.

Zľava: Herečky Emma Watson, Saoirse Ronan,...
Herečka Florence Pugh v kreácii Valentino.
+11Herečka Sasha Frova na premiére filmu Malé ženy.

Pozornosť fotografov aj fanúšikov patrila nepochybne najmä dvojici predstaviteliek hlavných úloh – Watsonovej a Ronanovej. Aj preto, že sú idolmi mladej generácie a vzormi, ktoré sledujú tisícky žien na celom svete. Pre slávnostný moment premiéry sa obe predviedli v nie úplne tradičných stylingoch.

Írska herečka Ronan stavila na kreáciu Gucci s jasnou historickou inšpiráciou s akýmsi podbradníkovým živôtikom a výrazným zdobením. Britská herečka Emma Watson prekvapila však ešte viac. Niekoho milo, iného až tak nie.

Herečka Emma Watson v kreácii Balenciaga. Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Herečka Emma Watson v kreácii Balenciaga. Herečka Emma Watson v kreácii Balenciaga.

Šaty z dielne značky Balenciaga, v ktorých vyrazila na červený koberec, totiž rozhodne nepatria do tradičnej výbavy ľúbivej večernej módy. Jedno sa však niekdajšej hrdinke príbehov o Harrym Potterovi nedá uprieť – bola naozaj originálna.

Skutočným magnetom, aj vizuálnym, bola v tento večer aj herečka Laura Dern. Americká hviezda, ktorá stvárnila vo filme matku kvarteta hlavných hrdiniek, sa nahodila do trblietavej fialovej kreácii a vyzerala úchvatne. Na premietanie vzala aj svoje skutočné ratolesti – syna a dcéru Elleryho a Jayu.

Herečka Saoirse Ronan prišla na premiéru v... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Herečka Saoirse Ronan prišla na premiéru v kreácii Gucci. Herečka Saoirse Ronan prišla na premiéru v kreácii Gucci.

Jediný, koho sa novinári na premiére nedočkali, bola hviezdna Meryl Strep. Údajne jej v tom zabránili né pracovné povinnosti. Do slovenských kín príde nové spracovanie románu Malé ženy až budúci rok.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Emma Watson #pôvab #Saoirse Ronan #štýl #Laura Dern #Malé ženy

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...