DiCapriova mladučká láska v Marakéši! Útly driek, krásna tvár a luxusný dekolt

Herečka a modelka Camila Morrone sa stala počas víkendu súčasťou záverečného ceremoniálu filmového festivalu v Marakéši.

09.12.2019 14:00
debata (2)

Tmavovlasá kráska žiarila na červenom koberci v čiernej saténovej róbe August Getty, ktorá jej štedro odhaľovala chrbát. V dekolte sa jej trblietal výrazný diamantový náhrdelník, drahé kamene zdobili aj zápästie mladej modelky. Tmavé vlasy jej rozpustené padali na plecia, čierna látka a strih šiat zvýraznili aj super štíhly driek peknej Camily.

Camila Morrone na záverečnom ceremoniáli počas... Foto: Profimedia
Camila Morrone Camila Morrone na záverečnom ceremoniáli počas filmového festivalu v Marakéši.

22-ročná Camila randí s hercom Leonardom DiCapriom (45) od roku 2017. O vekovom rozdiely medzi nimi sa vyjadrila pre The Los Angeles Times. „V Hollywoode existuje toľko vzťahov a aj s výrazným vekovým rozdielom. Myslím si, že každý si môže randiť, s kým chce,“ vyjadrila sa mladučká kráska, ktorej mamou je argentínska herečka a modelka Lucila Sola, niekdajšia partnerka Al Pacina. Mama Camily Morrone je rovesníčkou DiCapria.

Výrazná tmavovláska sa snaží preraziť vo filme, na svojom konte má doposiaľ šesť filmových či seriálových epizódnych úloh. Ako sa vyjadrila, verí, že jej kariéra bude napredovať bez ohľadu na to, či je priateľkou slávneho DiCapria.

Napriek skutočnosti, že dvojicu už zachytili paparazzi mnohokrát bok po boku na uliciach v New Yorku či v Los Angeles, na červenom koberci sa ako pár doposiaľ nepredviedli.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Marakéš #Camila Morrone

+ Zdieľanie času s blízkymi posilní vaše šťastie a pohodu.
Dôkladný výskum pred investíciou sa vyplatí...

+ Zabudnite na stres a strach, pokúste sa to prekonať.
Budete robiť podvody, nečudujte sa keď to niekto urobí...