Mág Copperfield pri snúbenici nezostarol ani o deň! Ich vekový rozdiel? Obrovský

Iluzionistu Davida Copperfielda (63) často na červených kobercoch nevídať.

11.12.2019 00:00
debata

Aktuálne však poctil svojou prítomnosťou udeľovanie prestížnych cien Kennedyho centra, ktoré sa konalo vo Washingtone. Pred objektívmi sa striedalo niekoľko slávnych tvárí ako Tom Hanks, Steven Spielberg či Pierce Brosnan.

63-ročný Copperfiel dorazil v spoločnosti svojej priateľky, ktorou je francúzska modelka a dizajnérka Chloe Gosselin (34). S ňou tvorí slávny mág pár už jedenásť rokov, spoločne vychovávajú aj dcérku Sky, ktorá prišla na svet v roku 2010. S matkou svojej dcéry sa aj zasnúbil.

David Copperfield a Chloe Gosselin  na... Foto: Reuters
David Copperfield a Chloe Gosselin David Copperfield a Chloe Gosselin na udeľovaní cien Kennedyho centra vo Washingtone.

Pred fotografmi vo Washingtone pózovali ruka v ruke. Pekná hnedovláska mala na sebe tmavomodré šaty, ktoré boli v páse efektne zúžené, hnedé vlasy jej rozpustené padali na plecia. Jej slávny partner pred objektívmi nijako neprekvapil, jeho tvár vyzerá roky takmer nemenne, akoby aj na ňu „platili“ jeho čary. Copperfield vyzerá rovnako ako v časoch, kedy randil s topmodelkou Claudiou Schifferovou. Bolo to v deväťdesiatych rokoch, v roku 1994 sa dokonca zasnúbili. V roku 1999, po šiestich rokoch zasnúbenia, ohlásili rozchod, ako dôvod uviedli extrémnu pracovnú vyťaženosť.

David Copperfield a Claudia Schiffer v roku 1997. Foto: SHUTTERSTOCK
shutterstock 93662161 David Copperfield a Claudia Schiffer v roku 1997.

Slávna Nemka sa po boku iluzionistu objavovala na mnohých spoločenských udalostiach, dokonca vystupovala aj v jeho šou. Ukázala sa taktiež v dokumentárnom fime o Coperfieldovi. Obaja však našli šťastie po boku nových partnerov.

David Copperfield a Chloe Gosselin  na...
Lucy Liu na udeľovaní cien Kennedyho centra vo...
+6Lucy Liu na udeľovaní cien Kennedyho centra.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #David Copperfield #Ceny Kennedyho centra

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...