Dokonalá rodinka: Pravá blondínka ukázala dcéru aj syna, sú ako z katalógu!

Herečku Reese Witherspoonovú ocenili na akcii Women in Entertainment, ktorej organizátorom je magazín The Hollywood Reporter, výnimočnou cenou. Svoj úspech si prišla užiť s celou rodinou.

12.12.2019 12:25
debata
Herečka Reese Witherspoon (druhá zľava) vzala... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Herečka Reese Witherspoon (druhá zľava) vzala na akciu celú svoju rodinu - zľava: dcéra Ava Phillippe, syn Deacon Phillippe a manžel Jim Toth. Herečka Reese Witherspoon (druhá zľava) vzala na akciu celú svoju rodinu - zľava: dcéra Ava Phillippe, syn Deacon Phillippe a manžel Jim Toth.

Herečku Reese Witherspoonovú ocenili na akcii Women in Entertainment, ktorej organizátorom je magazín The Hollywood Reporter, výnimočnou cenou. Svoj úspech si prišla užiť s celou rodinou.

Držiteľka Oscara a hviezda komédie Pravá blondínka vzala na akciu v Los Angeles manžela Jima Totha, ale aj dvojicu ratolestí – syna Deacona a dcéru Avu. Pri mladučkej blondínke sa často objavujú porovnávania so slávnou mamou a tiež tvrdenia, že vyzerajú ako dvojčatá. Nie je to ďaleko od pravdy. Na podujatí žiarili skutočne obe.

Herečka Reese Witherspoon (druhá zľava) vzala...
Spevák John Legend.
+9Herečka Olivia Wilde stavila na nohavicový...

Na fešáka však vyrástol aj Witherspoonovej syn Deacon, ktorého otcom je rovnako ako v prípade Avy herečkin exmanžel – herec Ryan Philippe. Pri spojení talentovanej a príťažlivej blondínky a niekdajšieho sex-idolu romantických hollywoodskych snímok niet pochýb, že genetický základ bol skutočne dobrý.

S Tothom má 42-ročná Witherspoon ešte sedemročného syna Tennesseho. Ten však zostal v slávnostné predpoludnie, keď hrdinke nového seriálu The Morning Show odovzdali cenu Leadership Award Sherry Lansingovej za výnimočný prínos v ženskom filmovom priemysle.

Herečka Reese Witherspoon (vľavo) a jej... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Herečka Reese Witherspoon (vľavo) a jej kolegyňa Eva Longoria. Herečka Reese Witherspoon (vľavo) a jej kolegyňa Eva Longoria.

Herečka sa nedávno dočkala kritiky za výšku svojho údajného honoráru za spomenutý seriál. Tvrdí sa, že za jednu epizódu totiž dostáva 2 milióny dolárov. V rozhovore pre magazín The Hollywood Reporter síce sumu nepotvrdila, ale na margo platu uviedla, že je zaslúžený.

„Garantujem vám, že tieto spoločnosti sú fakt rozumné a ak sa rozhodli nám zaplatiť, robia to z nejakého dôvodu. Majú kopu právnikov a obchodníkov a ak sa oni zhodli na tomto čísle, urobili tak preto, lebo vedia, že sa im vráti omnoho viac. Pozastavuje sa niekto nad tým, keď podpíše dobrý kontrakt Kobe Bryant alebo LeBron James,“ uviedla hviezda.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rodina #dcéra #syn #Reese Witherspoon #The Hollywood Reporter

+ Pravidelné cvičenie zvýši vašu energiu a životný elán.
Osobný rozvoj vám otvorí dvere k novým príležitostiam....

+ Venujte dnes svoj čas sami pre seba, potrebujete to.
Tímová spolupráca bude kľúčom k úspechu na pracovisku....