Najsexy hviezda Instagramu: Ukázala nahú kožu aj vulgárny odkaz na tele!

Herečku a modelku Emily Ratajkowski možno asi právom označiť za najprovokatívnejšiu zástupkyňu modelingovej brandže na Instagrame. A ani na premiére sa nebojí predvádzať v sexy kúskoch.

13.12.2019 00:00
debata
Herec a režisér Sebastian Bear-McClard a jeho... Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Herec a režisér Sebastian Bear-McClard a jeho manželka - herečka a modelka Emily Ratajkowski. Herec a režisér Sebastian Bear-McClard a jeho manželka - herečka a modelka Emily Ratajkowski. Spoločne na premiére filmu Uncut Gems.

Stredajšie premietanie novinky Uncut Gems, ktoré prišla podporiť aj s manželom Sebastianom Bearom-McLardom, sa nezaobišlo bez zvodnej kreácie. Ratajkowski v nej odhalila svoje ukážkové telo a pod elastickou láskou vystavila veľa nahej kože.

Nebolo to však jediné, čo si mohli fotografi všimnúť. Brunetka, ktorá sa objavila napríklad vo filmoch Stratené dievča alebo Som sexy, si totiž na pažu nechala čiernou tužkou zvečniť odkaz pre producenta Harveyho Weinsteina. „Poj.. sa, Harvey,“ znel nápis na jej obnaženej koži.

Herec a režisér Sebastian Bear-McClard a jeho...
Spevák The Weeknd.
+2Manželia Jackie Sandler a Adam Sandler na...

Ratajkowski tak reagovala na súdnu dohodu, ktorú slávny filmový producent obvinený zo sexuálneho obťažovania a dokonca znásilnenia uzavrel so svojimi obeťami. Podľa informácií New York Times vyplatí obetiam takmer 25 miliónov dolárov. Celú sumu však pokryjú poisťovne a Weinstein nezaplatí nič zo svojho majetku. Zároveň nebude nútený priznať akékoľvek pochybenie. Niektoré obete vyjadrili nespokojnosť s takýmto vývojom situácie, ale zároveň tvrdia, že inej cesty niet.

Ratajkowski sa často angažuje v diskusiách o ženách, o ich práve na vyjadrenie sexuality bez toho, aby boli vnímané ako objekty a utláčané mužmi. Jej manžel ju v jej rozhodnutiach a „politických“ gestách zjavne podporuje.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Telo #odkaz #Emily Ratajkowski #sexy #Harvey Weinstein

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...