Taylor Swift v sexy zbroji! Prevzala si cenu a opäť sa pustila do ex vydavateľa

Speváčke Taylor Swiftovej sa síce stále nepodarilo urovnať spor so Scooterom Braunom, ktorý vlastní práva na jej niekdajšie nahrávky. Ale tešila sa z výnimočnej ceny.

13.12.2019 12:13
debata
Speváčka Taylor Swift na akcii Billboard Women... Foto: Reuters, MIKE BLAKE
Speváčka Taylor Swift na akcii Billboard Women in Music v modeli od Oscar de la Renta. Speváčka Taylor Swift na akcii Billboard Women in Music v modeli od Oscar de la Renta.

Americkú hudobnú hviezdu ocenili na galavečere Billboard Women in Music cenou pre Ženu dekády. Dlhonohá blondínka sa prišla poďakovať osobne a trofej si prevzala oblečená do nohavicového overalu Oscar de la Renta.

Z pódia, odkiaľ sa prihovorila hosťom akcie, adresovala tiež kritiku súčasnému svetu hudobného priemyslu, v ktorom sa „hudba predáva akoby to boli nejaké nehnuteľnosti alebo aplikácia či kolekcia topánok“. Swift sa tiež poďakovala ďalším kolegyniam, ktoré ju podporili v čase konfliktu so Scooterom Braunom. Ten totiž so svojou spoločnosťou vlastní práva na jej nahrávky a konflikt sa vystupňoval až do takej podoby, že Swift nemohla hrať vlastné skladby zo všetkých svojich albumov s výnimkou posledného LOVE, na ktorý Braun práve nemal.

Speváčka Billie Eilish prišla na večer Women in...
Speváčka Normani v kreácii Versace.
+7Speváčka Taylor Swift na akcii Billboard Women...

Hviezda sa dlhodobo vyjadruje na adresu Brauna a nespravodlivosti, ktorá sa jej stala. Známy producent a manažér, pod ktorého krídlami pôsobí napríklad Justin Bieber a Demi Lovato, však tvrdí, že Swiftovej obvinenia sú vymyslené a nie je možné s ňou normálne komunikovať.

Speváčka Rosalia na akcii Billboard's... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Rosalia Speváčka Rosalia na akcii Billboard's Women in Music v kreácii Antonio Grimaldi Couture.

Nech už je to, ako chce, na samotnom štvrtkovom galavečera sa objavili aj ďalšie dámy a zaujali nielen plamennými rečami na pódiu, ale tiež svojím vzhľadom. Medzi nimi sa objavila napríklad speváčka Alicia Keys, jej španielska kolegyňa Rosalia či speváčky Billie Eilish a Normani. Viac v galérii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #hudba #Taylor Swift #Scooter Braun #Women in Music

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...