Raz sexy, potom ako z banky! Charlize Theron sa nemení len pred kamerou

Jeden deň ako sexy femme fatale, druhý zase ako "pracujúce dievča". Herečka Charlize Theron má skutočne mnoho podôb a nebojí sa ich ukázať.

13.12.2019 13:58
debata
Herečka Charlize Theron prišla na akciu v... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Herečka Charlize Theron prišla na akciu v kostýme z dielne Givenchy. Herečka Charlize Theron prišla na akciu v kostýme z dielne Givenchy.

Juhoafrická rodáčka, ktorá si nedávno vyslúžila ďalšiu nomináciu v kariére – konkrétne na cenu Zlatý glóbus za výkon vo filme Bombshell, nechýbala ani na evente Women in Entertainment Gala. Podujatie, ktoré organizoval magazín The Hollywood Reporter, si nenechalo ujsť mnoho jej známych kolegýň. Neprehliadnuteľná však bola medzi nimi aj 44-ročná držiteľka Oscara.

V pastelovom fialovom kostýme z dielne značky Givenchy, pod ktorým mala oblečenú čiernu košeľovú blúzku, pôsobila blondínka elegantne a pritom tak trošku seriózne. Akoby sa práve vrátila z dôležitého obchodného stretnutia.

Herečka Charlize Theron vyzerala skutočne... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Herečka Charlize Theron vyzerala skutočne zvodne v kreácii Christian Dior. Herečka Charlize Theron vyzerala skutočne zvodne v kreácii Christian Dior.

Práve variabilita je však presne to, čo táto mama dvoch adoptovaných ratolestí, predvádza najčastejšie. Len pred pár dňami na premiére filmu Bombshell odhalila sexy telo v čiernej minikreácii Dior. A posledné týždne servírovala svetu niekoľko pozoruhodných lookov.

Charlize Theron je nepochybne inšpiratívna dáma, keď príde reč na módu. Pozrite si jej voľby posledného mesiaca v galérii.

Herečka Charlize Theron bola opäť úchvatná v...
Herečka Charlize Theron uviedla film Bombshell...
+14Herečka Charlize Theron sa tiež prišla pozrieť...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #luxus #móda #trend #Charlize Theron #variabilita

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...