Šelma Studenková aj známe mamy s ratolesťami: Zlákal ich Zdeňek Troška!

Rozprávky sú najobľúbenejší žáner českého režiséra Zdeňka Trošku. Ďalšia pribudla do jeho filmografie len nedávno. Uviedol ju aj v Bratislave s fešným hereckým predstaviteľom.

16.12.2019 10:49
debata
Režiséra Zdenka Trošku prišla podporiť na... Foto: CinemArt SK
Režiséra Zdenka Trošku prišla podporiť na premiéru aj slovenská herečka Zdena Studenková. Režiséra Zdenka Trošku prišla podporiť na premiéru aj slovenská herečka Zdena Studenková.

Novinka pod názvom Zakliate pierko, v ktorej hlavné úlohy stvárnil Petr Urban a Anastasia Chocholatá, prilákala do bratislavského kina aj známe tváre slovenskej šoubiznisovej scény. Ako inak, s ratolesťami.

Bývalá misska Veronika Vágnerová Husárová vzala do kina svojho syna, rovnako tak urobila aj herečka Milena Minichová, ktorá má podľa vlastných slov rozprávkový žáner veľmi rada.

Herečka Milena Minichová prišla na premiéru...
Český režisér Zdeňek Troška.
+5Moderátorka Lucia Forman Habancová.

Prekvapivým hosťom premiéry bola nepochybne aj herečka Zdena Studenková, ktorá prišla podporiť Trošku a s úsmevom zapózovala aj fotografom. Vo výraznom saku so zvieracím vzorom.

Zakliate pierko má naplánovanú oficiálnu premiéru až druhého januára, okrem spomenutých predstaviteľov hlavných úloh v ňom diváci uvidia aj Lukáša Pavláska ako vodníka či Saru Sandevu ako rozmaznanú princeznú.

debata chyba

+ Hydratujte svoje telo, momentálne to potrebuje stále viac a viac.
Nechváľte sa, mohlo by vám to skôr ublížiť ako...

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...