Norisová na jednotku! Vášáryová a Pauhofová ukázali Prahe slovenskú eleganciu

Po úspechu vianočnej romantickej komédie Šťastný nový rok sa slovenskí tvorcovia pridali ku svojim českým kolegom a nový film uviedli aj v Prahe. Premiéra bola menej veľkolepá než tá bratislavská, ale zjavne v dobrej nálade.

16.12.2019 12:13
debata (4)
Herečka Zuzana Norisová na premiére filmu... Foto: Profimedia
Herečka Zuzana Norisová na premiére filmu Šťastný nový rok. Herečka Zuzana Norisová na premiére filmu Šťastný nový rok.

Do pražského Slovanského domu prišla nový režisérsky počin Jakuba Kronera uviesť delegácia, v ktorej nechýbala herečka Emília Vášáryová či Táaň Pauhofová. Obsadzované Slovenky, ktoré dobre poznajú v susednom Česku, sa tešili z priazne novinárov aj fanúšikov.

Herečka Emília Vášáryová na premiére filmu...
Herečka Táňa Pauhofová na českej premiére filmu...
+8Herečka Zuzana Norisová na premiére filmu...

Slávnostný večer, ktorý sa udial uprostred minulého týždňa, si však nenechala ujsť ani Zuzana Norisová – v Česku dobre známa z muzikálu Rebelové či seriálových projektov. A na adresu mladšej sestry zo známej hereckej dvojice treba povedať, že vyzerala skutočne pôvabne. Spojenie šiat z čipkovaných farebných pruhov, ktoré doplnila semišovými vysokými čižmami, fungovalo na jednotku a Norisová vyzerala naozaj pôvabne.

Slovenský herec Marek Majeský a jeho česká... Foto: Be Well Media
Slovenský herec Marek Majeský a jeho česká kolegyňa Anna Kadeřávková. Slovenský herec Marek Majeský a jeho česká kolegyňa Anna Kadeřávková.

Pozornosť na seba pritiahla aj mladučká kráska Anna Kadeřávková, ktorá vo filme pomotala hlavu otcovi a manželovi Marekovi Majeskému. Neprekvapilo by, ak by niekomu zamotala hlavu aj počas slávnostnej premiéry.

Herečka Táňa Pauhofová stvárnila hlavnú ženskú... Foto: Be Well Media
Herečka Táňa Pauhofová stvárnila hlavnú ženskú rolu vo filme Šťastný nový rok. Herečka Táňa Pauhofová stvárnila hlavnú ženskú rolu vo filme Šťastný nový rok.

Tú si nenechal ujsť ani český herec Jiří Bartoška, ktorého účasť vo filme si tvorcovia veľmi považujú. Scenáristka a producentka Adriana Kronerová však pre Pravdu prezradila, že získať hercov do vianočnej komédie nebolo až také náročné. Zložitejšie bolo film zvládnuť financovať. Podarilo sa však aj to a výsledok môžu slovenskí diváci už bezmála tri týždne vidieť na plátnach kín. Českí diváci sa k nim majú šancu pridať.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Táňa Pauhofová #Zuzana Norisová #Emília Vášáryová #Šťastný nový rok

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...