Sranda musí byť! Hayek aj Byrne si užili fotenie, takto sa bláznili s kolegami

Ak funguje medzi hercami chémia a dobré vzťahy už na pľaci, zväčša sa to odrazí aj na úrovni filmu. Môžeme teda dúfať, že novinka Like a Boss bude stáť za to.

17.12.2019 00:00
debata
zväčšiť Zľava: Herečka Salma Hayek, Jennifer Coolidge,... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Salma Hayek, Jennifer Coolidge, Tiffany Haddish, Billy Porter a Rose Byrne Zľava: Herečka Salma Hayek, Jennifer Coolidge, Tiffany Haddish, Billy Porter a Rose Byrne spoločne na fotostretnutí k filmu Like a Boss.

Počas uplynulého víkendu sa v New Yorku stretli hereckí predstavitelia komediálnej snímky, ktorá sa odohráva vo svete beauty priemyslu kozmetiky a skrášľovacích produktov. Hlavné úlohy tvorcovia zverili herečkám Rose Byrneovej a Tiffany Haddishovej. Na stretnutí s médiami ich však doplnili aj hviezdy ako Billy Porter, Salma Hayek či Jennifer Coolidge.

Herečky (zľava) Tiffany Haddish, Salma Hayek a...
Zľava: Herci Billy Porter, Rose Byrne, Jennifer...
+3Herec Billy Porter na predstavení filmu Like a...

Podľa záberov spred objektívu je jasné, že herecké hviezdy si naozaj dobre rozumejú. Fotografom pózovali, robili grimasy aj opičky, no najmä si to užívali.

Pozornosť upútal aj fakt, že Byrne a jej kolegyňa Haddish si vzali na seba podobnú kreáciu – nohavicový overal a nohavicový kostým s variáciou na potlač kohútej stopy. Mexická hviezda Hayek tentoraz trochu utlmila svoj výrazný a dekoratívny štýl a stavila na čiernu farbu.

Herečka Rose Byrne. Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Herečka Rose Byrne. Herečka Rose Byrne.

Zahanbiť sa, samozrejme, nenechal Billy Porter, ktorého módny štýl zaradila nedávno agentúra Associated Press do výberu najväčších trendsetterov desaťročia. Hviezdy na fotostretnutí si môžete pozrieť v galérii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #vzťah #Salma Hayek #humor #Rose Byrne #Tiffany Haddish #Billy Porter

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...