Veľká premiéra Hviezdnych vojen! Ridley ako diva, seriálová Felicity v mini

Fanúšikovia na celom svete sa dočkali. Záverečný film zo ságy Hviezdne vojny mieri do kín. Už vo štvrtok sa začne premietať aj na Slovensku s podtitulom Vzostup Skywalkera. Hviezdy novinku predstavili v pondelok.

17.12.2019 09:57
debata (2)
Herečka Daisy Ridley pózuje na premiére... Foto: Reuters, MARIO ANZUONI
Daisy Ridley Herečka Daisy Ridley pózuje na premiére posledného filmu zo ságy Hviezdne vojny. V kreácii Oscar de la Renta.

Na slávnostnej premiére v USA nechýbali stovky fanúšikov jedného z fenoménov kinematografie. Mnohí oblečení v kostýmoch slávnych postáv čakali na svoje idoly. Tie z prvých filmov zastúpil Harrison Ford a Mark Hamill, no inak sa Hviezdne vojny nesú už v znamení novej krvi.

Herečka Keri Russell v kreácii Celine na...
Herci Oscar Isaac a Kelly Marie Tran spoločne...
+13Herečka Daisy Ridley pózuje na premiére...

Výraznú postavu už pred pár rokmi získala britská herečka Daisy Ridley a práve na uzavretie jej osudu sú zvedaví mnohí maniaci a nadšenci intergalaktickej filmovej ságy. Ridley sa na červenom koberci predviedla vo vínovej kreácii Oscar de la Renta a patrila medzi najelegantnejšie dámy večera.

Prekvapením pre mnohých fanúšikov bolo obsadenie Keri Russellovej, pre ktorú tvorcovia pripravili novú postavu. Hviezda známa zo seriálového hitu Felicity sa na slávnostnom premietaní objavila vo výrazných minišatách s masívnou mašľou na živôtiku. Išlo o model z dielne značky Celine.

Herečka Keri Russell a jej manžel Matthew Rhys... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Herečka Keri Russell a jej manžel Matthew Rhys spoločne na premiére. Herečka Keri Russell a jej manžel Matthew Rhys spoločne na premiére.

Mimochodom, možno ste to nevedeli, ale za seriálovou Felicity stál kedysi režisér a scenárista J.J.Abrams – ten istý muž, ktorý sa postaral aj o réžiu dvojice nových filmov z Hviezdnych vojen či napríklad réžiu ostatného spracovania filmového Star Treku. Felicity kedysi Abrams režíroval a tiež spolutvoril scenár.

Svetovú premiéru novinky si nenechali ujsť ani ďalšie hviezdy posledného filmu – objavil sa napríklad John Boyega, Oscar Isaac či herečka Kelly Marie Tran alebo Joonas Suotamo, ktorý v posledných troch snímkach stvárnil obľúbeného Chewbaccu. Na červený koberec však neprišiel v kostýme, ale v elegantnom obleku.

Herec Mark Hamill a jeho partnerka Marilou York. Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Herec Mark Hamill a jeho partnerka Marilou York. Herec Mark Hamill a jeho partnerka Marilou York.

Viac zo slávnostnej premiéry v Los Angeles si pozrite v našej galérii. Film sa začne premietať v slovenských kinách od štvrtka 19. decembra.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #film #Harrison Ford #Keri Russell #Oscar Isaac #Daisy Ridley #Mark Hamill #Hviezdne vojny: Vzostup Skywalkera

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....