Vianočný súboj zvodných superstaristiek! Mašková v striebre, Stýblová ohnivá!

Na galakoncerte Kvapky nádeje sa stretli dve hviezdy speváckej televíznej súťaže. A nepútali pozornosť len svojimi hlasmi.

24.12.2019 00:00
debata
Speváčka a niekdajšia finalistka Superstar... Foto: JHPhoto / Česká editoriální fotografie / Profimedia
Speváčka a niekdajšia finalistka Superstar Veronika Stýblová. Speváčka a niekdajšia finalistka Superstar Veronika Stýblová.

Benefičný koncert, za ktorým stojí Vendula Pizingerová (kedysi Svobodová), už niekoľko rokov pomáha so svojou nadáciou deťom trpiacim onkologickými ochoreniami. Najnovšie sa do zoznamu tých, ktorým Kvapka nádeje pomáha, pribudla aj detská psychiatria či detský hospic.

Niekdajšia superstaristka Stýblová, ktorá sa v televíznej šou objavila v roku 2013, nemohla na slávnostnom gala chýbať. Už dávnejšie totiž nahrala novú verziu skladby – 17 rokov starý hit formácie Verona – pesničku Náhodou. Ako nová líderka Verony sa spojila s Michalom Davidom a Pizingerovou a rozhodli sa pesničkou pomáhať práve filantropickým projektom.

V deň konania koncertu však Stýblová zaujala aj svojím večerným lookom. V červených šatách, odhaľujúcich ramená, totiž vyzerala ako hollywoodska diva. A tiež decentne zvádzala.

Víťazka Superstar Tereza Mašková na zábere z... Foto: JHPhoto / Česká editoriální fotografie / Profimedia
Víťazka Superstar Tereza Mašková na zábere z koncertu Kvapky nádeje. Víťazka Superstar Tereza Mašková na zábere z koncertu Kvapky nádeje.

Médiá a hostí však nepochybne zaujala aj víťazka speváckej súťaže Superstar z roku 2018 Tereza Mašková. Táto dáma stavila na striebornú večernú kreáciu na jedno rameno a nechala vyniknúť svoje typické ružové „háro“.

V zozname pozvaných sa objavil napríklad aj slovenský spevák Miroslav Žbirka či herec Martin Dejdar s manželkou.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #koncert #Kvapka nádeje #Tereza Mašková #Veronika Stýblová

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...