Blondínky v čiernom bodovali! Zellweger ako labuť, ešte pôvabnejšia bola Thurman

Newyorský filmový svet má za sebou ďalší galavečer. Rozdali počas neho ceny National Board of Review Awards a ozdobili ho mnohé známe dámy. Zhodou okolností tentoraz najmä v čiernej farbe.

09.01.2020 15:40
debata
Herečka Renee Zellweger na vyhlásení cien... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Herečka Renee Zellweger na vyhlásení cien National Board of Review Awards. Herečka Renee Zellweger na vyhlásení cien National Board of Review Awards.

Stávka na klasiku – tak by sa dala nazvať voľba hviezd, ktoré prijali pozvanie na slávnostný večer. Ocenená Renee Zellweger, ktorá si po zisku Zlatého glóbusu pripísala na konto ďalší triumf, si obliekla model čiernych puzdrových šiat na jedno rameno. A vyzerala veľmi sošne a pôvabne.

Hoci jej kolegyňa Uma Thurman volila ešte jednoduchší model košeľových šiat, táto voľba sa tiež vyplatila. Plavovláska známa napríklad z filmov Kill Bill či Pulp Fiction totiž dlho nevyzerala tak prirodzene a jednoducho pôvabne ako v stredajší večer.

Herečka Salma Hayek prišla v metalických šatách...
Režisérka Melina Matsoukas.
+8Herec Daniel Craig reprezentoval film Na nože!.

Aj herečka Lupita Nyong'o, ktorá sa mimochodom večer predtým rozhodla pre krikľavú zelenú róbu Valentino, tentoraz zmiernila farebnosť. Čierne šaty v jej prípade však obohatil flitrovaný dezén materiálu.

Šesťdesiatnička Jamie Lee Curtis, ktorá prišla reprezentovať snímku Na nože! spoločne s kolegom Danielom Craigom, bola dámou v nohavicovom overale. Áno, neprekvapujte sa, tiež v čiernom.

Herečka Uma Thurman. Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Herečka Uma Thurman. Herečka Uma Thurman.

Slávnostný večer však nebol len o móde, ale najmä o filmových oceneniach. Okrem spomenutej Zellwegerovej sa z priazne a ocenenia tešila aj herečka Kathy Bates, režisérka Melina Matsoukas či herec Adam Sandler alebo režisér Quentin Tarantino. Výnimočný prínos prisúdili Robertovi De Nirovi, Al Pacinovi a Martinovi Scorsesemu, ktorých spojil film Ír.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #ceny #krása #Uma Thurman #Renée Zellweger #čierna

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....