Kobielsky želá Plesu v opere: Osobnosti, za ktoré sa ani spätne netreba hanbiť

Ani herec a zabávač Vlado Kobielsky nechýbal na sobotňajšom dobročinnom Plese v opere. S manželkou Alenou si ho užívali už niekoľký raz. Prípravy teda už boli pre dvojicu hračka.

12.01.2020 14:01
Vladimir-Kobielsky-s-Herec Vlado Kobielsky... Foto:
Herec Vlado Kobielsky počas tanca s manželkou Alenou.
debata (7)

Na otázku, koľko zabrali hrdinovi seriálu Oteckovia prípravy, odvetil pohotovo s úsmevom: „Presne 15 minút!“ Doplnil tiež, že s výberom farby smokingu, ktorý mal tmavozelený nádych, mu pomohla práve manželka Alena.

Kobielsky ako člen SND si užíval večer aj v rámci osláv výnimočného jubilea. Nielenže samotný ples oslavoval dvadsať rokov, večer sa niesol aj v znamení storočnice Slovenského národného divadla. „Som rád, že som istý čas bol aj jeho súčasťou a prajem mu do ďalšej storočnice ešte viac úspechov a nech diváci milujú divadlo tak ako doteraz,“ zaprial svojmu domovskému javisku.

Herečka Lucia Hurajová na 20. ročníku Plesu v...
Beáta Danglová, manželka herca a režiséra Dana...
+98Modelka Alexandra Gachulincová v šatách od...

V prípade jubilujúceho plesu Kobielsky vyzdvihol aj dobročinný rozmer akcie a najmä myšlienku podpory inkluzívneho vzdelávania – teda zaradenie zdratovne znevýhodnených detí vo vzdelávacom procese medzi zdravé deti.

„Inklúzia je rozumný jav. Aj pred rokom som bol na nejakej škole, kde som videl chlapčeka, ktorý bol začlenený vďaka príspevku ľuďom so zdravotným znevýhodneným. Predsa nech ples nie je ‚obžerstvo vyvolených‘, ale nech to má nejaký rozumný zámer. Týmto ctím všetkých, ktorí sa na to dali,“ uviedol Kobielsky.

Akcii zaprial, aby pri dobročinnom úmysle zotrvala a ešte čosi navyše. „Nech vyberá osobnosti a tváre, za ktoré sa ani spätne nebude musieť hanbiť.“

Emília Vášáryová a Martin Huba sa v úvode...
Andrea Cocherová, riaditeľka dobročinného Plesu...
+69Andrea Gontkovičová, riaditeľka obchodného...

© Autorské práva vyhradené

7 debata chyba
Viac na túto tému: #pomoc #osobnosti #výber #charita #Ples v opere #Vlado Kobielsky #inklúzia

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...