Pár týždňov po pôrode! Zvodná Anne Hathaway a jej trblietavý maxi výstrih

Anne Hathaway sa stala dvojnásobnou mamičkou len pred pár týždňami. Príchod druhého potomka na svet sa však Oscarom ovenčenej herečke podarilo utajiť.

14.01.2020 00:00
debata (3)

Prírastkom sa doposiaľ nepochválila ani na Instagrame. Postavičku po pôrode však krásna tmavovláska ukázala v šatách z dielne Versace počas udeľovania cien Critics’ Choice Awards, ktoré sa konalo v nedeľu v Los Angeles.

Anne Hathaway  počas udeľovania Cien americkej... Foto: SITA/AP
Anne Hathaway Anne Hathaway počas udeľovania Cien americkej filmovej kritiky (Critics' Choice Awards). V kreácii Versace.

37-ročná hviezda komédie Diabol nosí Pradu prišla pred objektívy vo veľkolepej róbe z dielne Versace. Nielen jej zlatá farba bola neprehliadnuteľná, ale aj štedrý výstrih, ktorý Hathaway hrdo ukázala objektívom. Pohľad do jej výstrihu bol takisto šťavnatý. Zlatú róbu čerstvá mamička doplnila aj množstvom šperkov a tak sa trblietala naozaj celá.

Adam Shulman a  Anne Hathaway (v šatách... Foto: SITA/AP
Anne Hathaway Adam Shulman a Anne Hathaway (v šatách Versace) počas udeľovania Cien americkej filmovej kritiky (Critics' Choice Awards).

Hoci by si na červenom koberci poľahky vystačila aj sama, po jej boku nechýbal manžel, herec Adam Shulman. Na svoju krásnu polovičku mohol byť právom pyšný.

Anne Hathaway  počas udeľovania Cien americkej...
Herečka Alison Brie v kreácii Brandon Maxwell.
+33Herec Joaquin Phoenix a jeho sestra Rain.

Správy o príchode druhého potomka na svet uzreli svetlo sveta uprostred decembra, kedy fotografi zachytili herečku s manželom na prechádzke v parku v Connecticute. Herečkin manžel niesol v ruke autosedačku pre novorodenca s bledou dečkou. Sprevádzal ich aj prvorodený syn Jonathan, ktorý sa narodil v roku 2016.

Adam Shulman a  Anne Hathaway (v šatách...
Noah Baumbach a Greta Gerwig   počas udeľovania...
+2Chloe Bridges a Adam Devine   počas udeľovania...

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #pôrod #Anne Hathaway

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...