Čerstvo po rozchode? Hudgens vystavila zvodné nohy a vyzerala božsky

Len pár hodín po tom, čo sa potvrdili správy o rozchode herečky Vanessy Hudgensovej a jej dlhoročného partnera Austina Butlera, sa brunetka objavila na veľkej premiére. A vyzerala skvelo.

16.01.2020 00:00
debata
Herečka Vanessa Hudgens na premiére filmu Bad... Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Herečka Vanessa Hudgens na premiére filmu Bad Boys navždy. V kreácii Georges Hobeika Haute Couture. Herečka Vanessa Hudgens na premiére filmu Bad Boys navždy. V kreácii Georges Hobeika Haute Couture.

Niekdajšia hviezda projektu High School Musical si zahrala aj v najnovšom filme z akčnej ságy Bad Boys, tentoraz s podtitulom Navždy. A práve premiéra tohto filmu prinútila herečku postaviť sa pred objektívy a rozdávať profesionálne úsmevy.

Treba dodať, že jej to išlo naozaj výborne. Po smútku nebolo ani stopy a jeden by si myslel, že toto nemôže byť žena, ktorej sa po deviatich rokoch skončil partnerský vzťah. Ale ktohovie, čo sa dialo za dverami jej domácnosti s Butlerom posledné mesiace.

Herečka Vanessa Hudgens na premiére filmu Bad...
Herci Will Smith (vľavo) a Martin Lawrence...
+2Herečka Tiffany Haddish na premiére filmu Bad...

Hudgens si obliekla na seba pompézny model šiat Georges Hobeika a predviedla svoje zvodné krivky pod vysokým rozparkom. Okrem nej sa pozornosť sústredila aj na komičku Tiffany Haddishovú a, samozrejme, na ústredné duo protagonistov.

Vo svojich rolách sa vrátili herci Will Smith a Martin Lawrence a hoci ide už o tretí film zo série, tentoraz zrelí päťdesiatnici sľubujú, že bude naozaj posledný. Do slovenských kín vstúpi film budúci štvrtok 23. januára.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #premiéra #rozchod #Vanessa Hudgens #Bad boys navždy

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...