Aha na šik Magálovú! Pekná vnučka ju takmer prerástla

Filmová novinka Dolittle, v hlavnej úlohe s Robertom Downeym Jr., prilákala do kina aj 69-ročnú herečku Kamilu Magálovú.

16.01.2020 12:47
debata (1)

Na premiéru filmovej novinky Dolittle do jedného z bratislavských kín dorazilo aj niekoľko známych osobností. Popri čerstvom štvornásobnom oteckovi Romanovi Pomajbovi, ktorí prišiel so svojimi troma dcérami, sa pred kinom objavila aj herečka Kamila Magálová.

Kamila Magálová na premiére snímky Dolittle v... Foto: Profimedia
Kamila Magálová Kamila Magálová na premiére snímky Dolittle v jednom z bratislavských kín po boku svojej vnučky.

Známa televízna a divadelná herečka, ktorá v novembri oslávi okrúhlu sedemdesiatku, vzala na premiéru jednu zo svojich vnučiek – Magálová je totiž štvornásobnou babičkou. Po jej boku sa tak do objektívu fotografa usmievala sympatická tínedžerka, ktorá svoju slávnu babičku takmer prerástla. Školáčka sa pýši milým úsmevom a dlhými hnedými vlasmi, ktoré jej pred objektívom padali rozpustené na plecia.

Magálovej by vek 69 rokov hádal len málokto. Na premiéru zvolila pletené šaty v príjemnom tóne šedej, okolo krku si uviazala modrý šál zdobený jej iniciálami.

Novinka Dolittle prilákala do kina skôr menších divákov, keďže ide o rozprávkový príbeh o doktorovi menom Dolittle, ktorý rozumie reči zvierat. Len nedávno, v roku 2018, si rozprávke zahrala aj Kamila Magálová – objavila sa v snímke Keď draka bolí hlava režiséra Dušana Rapoša. V nej sa pred kamerami stretla aj s už zosnulým Karlom Gottom.

Kamila Magálová a Karel Gott  v rozprávke Keď... Foto: Lenka Hatašová
kamila Magálová Kamila Magálová a Karel Gott v rozprávke Keď draka bolí hlava.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Kamila Magálová #Dolittle

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...