Najbohatší muž sveta Bezos v Indii: Všetky oči na výstrih jeho vyvolenej!

Paparazzovia ich zachytili na jachte, reportéri zase v hľadisku Wimbledonu. Červený koberec a večerný event s veľkou parádou však miliardár Jeff Bezos a jeho vyvolená Lauren Sanchez absolvovali až teraz.

17.01.2020 16:02
debata (1)
Šéf Amazonu a najbohatší muž sveta Jeff Bezos... Foto: SITA/AP, Rafiq Maqbool
Šéf Amazonu a najbohatší muž sveta Jeff Bezos so svojou partnerkou Lauren Sanchezovou sa zúčastnili osobne na akcii Amazon Prime Video v Bombaji v Indii. Šéf Amazonu a najbohatší muž sveta Jeff Bezos so svojou partnerkou Lauren Sanchezovou sa zúčastnili osobne na akcii Amazon Prime Video v Bombaji v Indii.

Najbohatší muž sveta sa so svojou novou partnerkou, ktorá sa stala náhradou jeho dlhoročnej manželky pred zhruba rokom, objavil v indickom Bombaji. Prekvapením pre mnohých novinárov bolo, že Bezos zavítal osobne na akciu dcérskej spoločnosti jeho firmy Amazon – televíznej spoločnosti Amazon Prime Video.

Miliardár bol neprehliadnuteľný vďaka výraznému vzorovanému saku, podobné všal platilo aj pre jeho partnerku Sanchezovú, moderátorku a niekdajšiu rodinnú priateľku Bezosovcov, z ktorej sa napokon stala nástupkyňa pani domácej.

Šéf Amazonu a najbohatší muž sveta Jeff Bezos... Foto: SITA/AP, Rafiq Maqbool
Jeff Bezos so svojou partnerkou Lauren Sanchez Šéf Amazonu a najbohatší muž sveta Jeff Bezos so svojou partnerkou Lauren Sanchezovou sa zúčastnili osobne na akcii Amazon Prime Video v Bombaji v Indii.

Sanchez si obliekla luxusné trblietavé šaty s vysokým rozparkom a výraznou korálikovou výšivkou po celom dezéne. Pozornosť nepútal len rozparok, ale aj pomerne hlboký výstrih. Sanchezovej prednosti boli v ňom naozaj neprehliadnuteľné.

Miliardár údajne necestoval do Indie len z nejakého rozmaru, dôvodom má byť aj veľká finančná investícia, ktorú v tejto krajine plánuje. Údajne by chcel podporiť sumou miliarda dolárov menšie lokálne firmy.

Okamžite sa však vyskytli protesty domácich, mnohí sa totiž obávajú, že boháčov vstup do krajiny nebude pre obyvateľov spásou, ale skôr skazou. Myslia si, že by Bezos mohol ohroziť malé firmy, ktoré pôsobia na indickom trhu.

Jeff Bezos so svojou partnerkou Lauren Sanchez... Foto: SITA/AP, Rafiq Maqbool
Jeff Bezos so svojou partnerkou Lauren Sanchez Jeff Bezos so svojou partnerkou Lauren Sanchez na akcii v indickom Bombaji.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Jeff Bezos #India #výstrih #event #Lauren Sanchez

+ Nebojte sa, čo má prísť príde, ale môžete tomu aj dopomôcť.
Nenechajte nikoho aby si z vás robil srandu, alebo...

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...