Dvojitý zásah mimo! Hřebíčkovú neprehliadol nik: Ale čo si to vlastne obliekla?

Keď sa česká herečka Petra Hřebíčková objavila na bratislavskej premiére filmu Príliš osobná známosť v striebornom asymetrickom tope, dočkala sa slušnej dávky kritiky domácich médií.

19.01.2020 11:05
debata
Herečka Petra Hřebíčková na bratislavskej... Foto: NUNEZ NFE
Herečka Petra Hřebíčková na premiére filmu Príliš osobná známosť. Herečka Petra Hřebíčková na bratislavskej premiére filmu Príliš osobná známosť.

Poviete si, nie vždy to vyjde na jednotku. A konieckoncov, sympatická blondínka, ktorá stvárnila v novom filme scenáristky Evity Twardzik Urbaníkovej a režisérky Marty Ferencovej hlavnú úlohu, vyzerala, že sa cíti v modeli skvelo. Lenže, potom prišla pražská premiéra. A o náhodách hovoriť nemožno.

Hřebíčková má zjavne rada kreácie, ktoré sa veľkej obľuby či masového nadšenia verejnosti nedočkajú. A opatrní s hodnoteniami by pri nich nepochybne boli aj módni kritici.

Česká herečka Petra Hřebíčková na premiéra... Foto: JHPhoto / rofimedia
Česká herečka Petra Hřebíčková na premiéra filmu Príliš osobná známosť v Prahe. Česká herečka Petra Hřebíčková na premiéra filmu Príliš osobná známosť v Prahe.

Plavovláska sa v Prahe objavila v asymetrických šatách na jedno rameno z materiálu, ktorý nápadne štruktúrou a kvalitou pripomínal práve strieborný „alobal“ z Bratislavy. Tentoraz poňala garderóbu v slávnostnejšom duchu a top s nohavicami vystriedali spoločenské šaty.

Herečka Petra Hřebíčková na bratislavskej...
Manželia Alexandra Novotná a Vilo Rozboril...
+13Manželia Mária a Jozef Banášovci.

Samozrejme, vždy je základom, aby sa vo zvolených šatách cítila najlepšie ich nositeľka. Ako zástupkyňa hereckej brandže, ktorá sa často postaví pred objektívy a objavuje v médiách, by však Hřebíčková možno mala zauvažovať nad nejakým schopným poradcom či štylistom.

Čo si myslíte o jej šatách vy?

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #šaty #trend #vkus #Petra Hřebíčková

+ Na každom kroku na vás čakajú prekážky, je to však v poriadku.
Zabudnite na televíziu, sústreďte sa na niečo na...

+ Naštudujte si svoje možnosti a začnite sa podľa nich správať.
Mali by ste si uvedomiť, čo ste dokázali a nebyť...