Móda SAG: Fakt sexy Witherspoon, diva Johansson a Zeta-Jones... tá šliapla vedľa

Veľký herecký večer. Azda najväčší po vyhlásení cien Oscarov sa konal v nedeľu v Los Angeles. Americká herecká asociácia vyhlásila ceny pre najlepších umelcov uplynulého roka. A nechýbali tie najväčšie hviezdy Hollywoodu.

20.01.2020 06:53
debata
Blondínka Reese Witherspoon bola... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Blondínka Reese Witherspoon bola neprehliadnuteľná v kreácii Celine. Blondínka Reese Witherspoon bola neprehliadnuteľná v kreácii Celine.

Červený koberec je v prípade vyhlásenia cien SAG Awards ostrosledovaným miestom a inak to nebolo ani v tomto prípade. Mnohé dámy zostali verné klasiky a svojmu osobnému štýlu. Niektoré však vyrazili dych.

Herečka a speváčka Jennifer Lopez prišla v...
Herečka Lupita Nyong´o v kreácii Louis Vuitton.
+47Herečka Danai Gurira v šatách Mugler.

Do druhej skupiny sa nepochybne radila aj plavovláska Reese Witherspoon. Prekvapila totiž voľbou pomerne odvážnej kreácie Celine. Trblietavý tubove model s asymetrickým ramienkom disponoval rozparkom odhaľujúcim blondínkinu nohu. Witherspoon pôsobila mladistvo a veľmi zvodne. Už dlho nemala na červenom koberci toľko sexepílu.

Zvodná bola aj jej kolegyňa Jennifer Aniston zo seriálu The Morning Show, ktorá si dokonca odnášala domov jednu z cien. Päťdesiatnička si obliekla šaty Christian Dior, ktoré ešte vznikli pod taktovkou Johna Galliana pred viac ako desaťročím. A v bielom hodvábe, ktorý obkresľoval jej telo a bezchybné krivky, vyzerala skrátka sexy.

Herečka Jennifer Aniston v šatách Christian... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Herečka Jennifer Aniston v šatách Christian Dior by John Galliano. Herečka Jennifer Aniston v šatách Christian Dior by John Galliano.

Jeden z najdistingvo­vanejších lookov večera predviedla herečka Zoe Kravitz. Jej stávka na marhuľovú tubovú kreáciu Oscar de la Renta, ktorú doplnili biele rukavičky, pripomínala časy Hollywoodu v päťdesiatych rokoch minulého storočia a hepburnovskú eleganciu. Podobnú atmosféru však vyvolávala aj speváčka a herečka Jennifer Lopez v modeli Georges Hobeika Couture či herečka Maya Hawke v šatách Giambattista Valli.

Očarujúca Zoe Kravitz v kreácii Oscar de la Renta. Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Očarujúca Zoe Kravitz v kreácii Oscar de la Renta. Očarujúca Zoe Kravitz v kreácii Oscar de la Renta.

A nehovoriac o Scarlett Johanssonovej! Blondínka nominovaná za výkon v dráme Manželská história stavila na kreáciu Armani Privé – dokonalo strihané a zhotované šaty, ktoré v duchu pocty slávnym krajčírskym ateliérom pripomínali naozaj look divy zo zlatej éry Hollywoodu. Zaujímavá bola v tomto prípade aj farebnosť modelu – šaty mali pozoruhodný modro-zelený metalický odtieň.

Herečka Scarlett Johansson v kreácii Armani Privé. Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Herečka Scarlett Johansson v kreácii Armani Privé. Herečka Scarlett Johansson v kreácii Armani Privé.

Už tradične nesklamala ani Charlize Theron, ktorej voľba padla na model Givenchy Haute Couture. Blondínka v spojení trblietavého kryštálmi vyšívaného topu a dlhej čiernej sukne s vlečkou odhalila bruško. Jej sošnosť a bezchybná postava dodávali modelu náboj a efektnosť.

Herečka Charlize Theron prišla v kreácii... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Herečka Charlize Theron prišla v kreácii Givenchy Haute Couture. Herečka Charlize Theron prišla v kreácii Givenchy Haute Couture.

Naopak, zaváhaním bola v tento večer voľba waleskej herečky Catherine Zeta-Jonesovej. Inokedy diva červených kobercov zvolila v nedeľu model, ktorý síce pripomínal jej štýl, ale celkový dojem akosi pokrivkával. Možno to bola úprava vlasov, líčenie, či komplexná farebnosť, no Zeta Jones tentoraz pôsobila akosi pochmúrne a bez iskry.

Na zváženie bol aj model blondínky Margot Robbieovej. Síce išlo o šaty z dielne Chanel, no károvaný vzor na volánikovom modeli s prekríženými ramienkami okolo krku vyvolával dojem skôr letnej kreácie na záhradnú párty ako dojem šiat, v ktorých chce dáma zaujať na červenom koberci.

Herečka Catherine Zeta Jones v šatách Julien X... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Herečka Catherine Zeta Jones v šatách Julien X Gabriela. Herečka Catherine Zeta Jones v šatách Julien X Gabriela.

V našej galérii nájdete päťdesiat fotografií zo slávnostného večera SAG Awards. Nech sa páči, pozrite si ich vyššie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Jennifer Aniston #móda #Reese Witherspoon #Catherine Zeta-Jones #Scarlett Johansson #Charlize Theron #SAG Awards #Zoe Kravitz

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...