Hanks, krásna Robbie či Lopez: Fanúšikom spravili deň, tieto momentky hovoria všetko!

Vyhlásenie cien Americkej hereckej asociácie sa v nedeľu večer konalo vo veľmi uvoľnenej nálade. A nielen to. Bol to aj večer, keď sa dostalo na filmových fanúšikov a nadšencov.

20.01.2020 15:00
debata
Tento fanúšik pre podpis od Heleny Bonham... Foto: SITA/AP, Matt Sayles
26th Annual SAG Awards - Red Carpet Tento fanúšik pre podpis od Heleny Bonham Carterovej takmer spadol z vyvýšenej platformy na červený koberec.

Červený koberec, po ktorom kráčali svetové hviezdy filmu a televízie, bol obklopený priestormi plnými fanúšikov. Prišli pozdraviť svoje idoly a mnohí z nich si skutočne prišli na svoje, keď sa dočkali autogramu, podania ruky či selfie na mobil.

Herečka Nicole Kidman dáva autogram jednému z...
Herec Joaquin Phoenix sa zdraví s detským...
+9Herec Leonardo DiCaprio zdraví fanúšičku na 26....

Vďaka interakcii medzi hviezdami a fanúšikmi vzniklo aj niekoľko roztomilých momentiek, ktoré zhotovili oficiálni reportéri večera. Zachytávajú napríklad veselého Toma Hanksa s grimasou, ktorý sa fotil so skupinkou fanúšikov, či speváčku a herečku Jennifer Lopezovú, ktorá pózovala s príslušníkmi námorníctva.

Prekvapivo vľúdny bol aj herec Joaquin Phoenix, ktorý je inokedy k fanúšikom skôr odmietavý. Tentoraz ho však zjavne obmäkčila prítomnosť detského návštevníka, ktorý mu chcel podať ruku.

zväčšiť Herečka a speváčka Jennifer Lopez a jej partner... Foto: SITA/AP, Matt Sayles
Herečka a speváčka Jennifer Lopez a jej partner Alex Rodriguez si urobili selfie s pozvanými príslušníkmi armády. Herečka a speváčka Jennifer Lopez a jej partner Alex Rodriguez si urobili selfie s pozvanými príslušníkmi armády.

Herečka Margot Robbie sa dočkala vlastného autoportrétu, ktorý s vďakou podpísala autorovi. Jeden z fanúšikov britskej herečky Heleny Bonham Carterovej takmer spadol z vyvýšeného pódia, keď sa nakláňal k herečke, aby získal jej podpis.

Ďalšie momentky si pozrite v našej galérii vyššie, dolu si môžete pozrieť aj módu z 26. ročníka cien SAG Awards.

Herečka a speváčka Jennifer Lopez prišla v...
Herečka Lupita Nyong´o v kreácii Louis Vuitton.
+47Herečka Danai Gurira v šatách Mugler.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #fanúšikovia #hviezdy #celebrity #SAG Awards

+ Dôležitý je aj spánok, nezabúdajte na kvalitu a dĺžku.
Nesnažte sa o všetkom rozhodovať sami, poraďte sa s...

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...