Winona Ryder ukázala partnera! A nielen ona, toto sú zamilované páriky SAG

Kedysi bola miláčikom bulváru a prenasledovali ju paparazzovia takmer všade. Dnes sa herečka Winona Ryder drží skôr v úzadí. Aj preto prekvapila, keď na vyhlásenie SAG Awards vzala partnera.

21.01.2020 00:00
debata
zväčšiť Herečka Winona Ryder a jej partner Scott... Foto: SITA/AP, Matt Sayles
Herečka Winona Ryder a jej partner Scott Mackinlay Hahn. Herečka Winona Ryder a jej partner Scott Mackinlay Hahn.

Hrdinka seriálu Stranger Things sa objavila na nedeľňajšom vyhlásení cien Americkej hereckej asociácie v spoločnosti Scotta Mackinlaya Hahna. Ak nepatríte k fanúšikom Ryderovej, možno ani netušíte, že s Hahnom tvorí pár už viac ako sedem rokov. Na verejnosti sa oficiálne objavili prvýkrát v roku 2013 a odvtedy čosi podobné robia len veľmi sporadicky. Zdá sa však, že večer SAG Awards bol tou správnou príležitosťou.

Spevák Joe Jonas a jeho manželka - herečka...
Herečka Winona Ryder a jej partner Scott...
+12Manželia Anna Paquin a Stephen Moyer.

Ustrážiť si svoje súkromie sa roky snaží aj herečka Michelle Williams. Aj v jej prípade však v nedeľu večer platilo, že hrdo pózovala po boku svojho partnera. So snúbencom Thomasom Kailom sú v šťastnom očakávaní spoločného potomka a možno aj to je dôvod, prečo sa v spoločnosti objavujú bok po boku čoraz častejšie.

Na slávnostnom vyhlásení hereckých cien sa objavilo množstvo ďalších párikov, ktoré svet pozná z prostredia Hollywoodu. Pozornosť pútala napríklad usmiata Scarlett Johansson po boku snúbenca Colina Josta či herci zo seriálu Stranger Things – fešáci Charlie Heaton, Joe Keery a Dacre Montgomery. Všetci dorazili v spoločnosti pôvabných partneriek – zhodou okolností z hereckého prostredia.

Herečka Scarlett Johansson a jej snúbenec Colin... Foto: SITA/AP
Herečka Scarlett Johansson a jej snúbenec Colin Jost (vľavo) a herečka Michelle Williams a jej snúbenec Thomas Kail. Herečka Scarlett Johansson a jej snúbenec Colin Jost (vľavo) a herečka Michelle Williams a jej snúbenec Thomas Kail.

Nedeľňajší večer si nenechali ujsť ani mnohé známe manželské páry, medzi nimi Tom Hanks s Ritou Wilsonovou či Jason Bateman s polovičkou Amandou. Azda nik však nevyvolal toľko záujmu ako exmanželia Jennifer Aniston a Brad Pitt, ktorí si navzájom gratulovali k zisku cien. Viac čítajte aj tu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #partner #Michelle Williams #SAG Awards #páry #Winona Ryder

+ Vitamíny doplníte liekmi, ktoré vám lekárnik poradí v lekárni.
Peniaze síce budete mať, ale šťastie vám to...

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...