Sedemdesiat? Seržantke Ripleyovej by ste ich nehádali, vyzerá fakt skvelo!

V Hollywoode by ste našli niekoľko zrelých dám, ktorých vek sa zdá byť skôr science-fiction než realitou. A to aj bez toho, aby trávili týždne pod skalpelom plastického chirurga.

22.01.2020 00:00
debata (3)
Herečka Sigourney Weaver sa objavila na... Foto: SITA/AP, Christophe Ena
Herečka Sigourney Weaver sa objavila na prezentácii kolekcie Dior Haute Couture v Paríži. Herečka Sigourney Weaver sa objavila na prezentácii kolekcie Dior Haute Couture v Paríži.

A tento prípad platí aj pre jednu z legiend filmového plátna a priekopníčku hrdiniek akčného žánru ako seržantka Ripley vo vesmírnom horore Votrelec – herečku Sigourney Weaverovú. Americká herečka oslávila už 70. narodeniny, no keď sa objavila v pondelok popoludní na prehliadke ateliéru Dior Haute Couture, mnohí by jej hádali o dvadsať menej.

Vysoká brunetka patrila so svojimi sošnými pôvabmi vždy k ozdobám červeného koberca. Na prehliadku francúzskej značky dorazila v elegantnej čierno-bielej kombinácii a nechala vyniknúť svoju prirodzenosť.

Herečka Uma Thurman a jej syn Levon Thurman-Hawke.
Influencerka a moderátorka Alexa Chung.
+4Herečka Uma Thurman pózuje pred prehliadkou...

Hoci na filmovom plátne ju diváci dlhšie vidieť nemohli, nie je to tým, že by sa rozhodla ísť definitívne do dôchodku. Konieckoncov, bude to práve rok 2020, keď by sa herečka mala znovu vrátiť na plátna kín.

Do kín sa totiž vráti pokračovanie úspešnej duchárskej komédie Krotitelia duchov, v ktorej si Weaver zopakuje rolu Dany Barrettovej. O rok neskôr by mal mať potom premiéru dlhoočakávaný Avatar 2 od Jamesa Camerona, po ktorom bude nasledovať aj tretie pokračovanie v roku 2023. Vo všetkých by sa Weaver mala objaviť.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #vek #pôvab #haute couture #sedemdesiat #Sigourney Weaver #Christian Dior

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...