Uma Thurman v spoločnosti mladého fešáka! Zajačik? Nie, vzala von syna

Pozornosť médií si už stihla uchmatnúť jej staršia dcéra, teraz je rad na synovi. Herečka Uma Thurman vzala svojho 18-ročného potomka do sveta vysokej módy.

22.01.2020 13:30
Herečka Uma Thurman a jej syn Levon Thurman-Hawke. Foto: ,
Herečka Uma Thurman a jej syn Levon Thurman-Hawke.
debata

Prehliadka ateliéru Dior Haute Couture sa v pondelok popoludní stala ďalšou príležitosťou, počas ktorej mohli médiá zachytiť slávnu matku v spoločnosti jej fešného mladého syna. Thurman vzala 18-ročného Levona na prehliadku kolekcie Jar-Leto 2020 a podľa záberov médií si obaja týchto pár spoločných chvíľ skutočne užívali.

Zatiaľ čo staršia dcéra Maya Hawke, ktorá sa tiež presadila ako herečka, má množstvo vlastných pracovných povinností a žije mimo rodičovského hniezda, Levon Hawke sa popri štúdiu ešte stále zdržiava aj v domácnosti svojej známej mamy. Obe dospelé ratolesti hviezdy filmov ako Pulp Ficton či Kill Bill pochádzajú z Thurmanovej zväzku s hercom Ethanom Hawkeom.

Herečka Uma Thurman a jej syn Levon Thurman-Hawke.
Influencerka a moderátorka Alexa Chung.
+4Herečka Uma Thurman pózuje pred prehliadkou...

Herečka potom vychováva aj sedemročnú dcéru Lunu, ktorej otcom je finančník Arpad Busson. Podľa dostupných informácií je však slávna blondínka stále bez partnera. Od rozchodu so spomenutým milionárom, s ktorým boli aj zasnúbení, sa vraj mužom skôr vyhýba.

Stále príťažlivú dámu čaká tento rok oslava životného jubilea. Práve v roku 2020 oslávi totiž Uma Thurman okrúhle päťdesiate narodeniny. Narozdiel od svojich kolegýň však Thurman nie je momentálne veľmi pracovne činná. Síce sa venuje charitatívnym projektom a zarába aj na reklame, nakrúcanie filmového projektu však na najbližšie obdobie nemá potvrdené žiadne.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #syn #Uma Thurman #Dior #haute couture #Levon

+ Hydratácia a zdravé stravovanie zvýšia vašu energiu a pohodu.
Investujte do seba, dlhodobé výnosy prekonajú...

+ Zabudnite na stres a strach, pokúste sa to prekonať.
Budete robiť podvody, nečudujte sa keď to niekto urobí...