Ďalšie bruško na obzore! Paltrow pritvrdila, šla s (nahou) kožou na premiéru

Nie je to tak dávno, čo sa herečka Gwyneth Paltrow predviedla na vyhlásení cien Zlatý glóbus v priehľadných šatách a vystavila na obdiv svoje ukážkové krivky. V utorok večer zašla ešte ďalej.

23.01.2020 00:00
debata (1)
Herečka Gwyneth Paltrow na špeciálnom... Foto: Rachel Murray / Getty images / Profimedia
Herečka Gwyneth Paltrow na špeciálnom premietaní svojej novej šou Goop Lab. Herečka Gwyneth Paltrow na špeciálnom premietaní svojej novej šou Goop Lab.

Hollywoodska hviezda a tiež šéfka vlastného projektu lifestylového projektu Goop v Los Angeles oslávila premiéru novej šesťdielnej šou, ktorá sa zameriava na welness či ženskú rozkoš alebo uzdravovanie pomocou energií.

Pri tejto príležitosti sa Paltrow objavila pred objektívmi v podprsenkovom tope a dlhých širokých nohaviciach. Fotografi aj ďalší hostia tak mali možnosť prezrieť si zblízka jej udržiavané a tvrdým cvičením spevnené bruško.

Herečka Gwyneth Paltrow v kreácii z dielne... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Herečka Gwyneth Paltrow v kreácii z dielne značky Fendi. Herečka Gwyneth Paltrow v kreácii z dielne značky Fendi.

V americkom šoubiznise, samozrejme, nie je táto blondínka jediná, kto si dáva záležať na fyzickom vzhľade. Veď len nedávno paparazzovia zachytili aj speváčku a herečku Jennifer Lopezovú, ktorá predvádzala pevné bruško priamo na ulici. A to je dokonca od Paltrowovej staršia o tri roky.

Obe dámy však môžu slúžiť ako inšpirácia pre mnohé ženy, nielen rovesníčky, ale aj omnoho mladšie. Formu im naozaj možno závidieť. Paltrow je aj v rámci svojho projektu Goop priekopníčkou zdravého životného štýlu už dlhé roky a v tejto téme sa zišli aj s manželom Bradom Falchukom.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #odhalenie #šaty #Gwyneth Paltrow #bruško #krivky

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....