Zahrievací žúr pred Grammy? Z výstrihu Cardi B musel hostí oblievať pot!

Už v nedeľu v noci stredoeurópskeho času spoznajú sošky ďalšieho ročníka hudobných cien Grammy svojich nových majiteľov. Tradične sa cez víkend konala aj veľká párty známeho producenta Cliva Davisa.

26.01.2020 12:07
debata (2)
Raperka Cardi B prišla na párty v mimoriadne... Foto: SITA/AP, Mark Von Holden
Raperka Cardi B prišla na párty v mimoriadne odhaľujúcom outfite. Raperka Cardi B prišla na párty v mimoriadne odhaľujúcom outfite.

Večer plný hviezd sa uskutočnil v sobotu v Los Angeles a Davis sa znovu rozhodol vzdať poctu hudobným legendám a upozorniť na nové hudobné a spevácke talenty (v minulosti napríklad objavil Whitney Houstonovú).

Topmodelka Naomi Campbell.
Speváčka Lana Del Rey.
+13Raperka Cardi B prišla na párty v mimoriadne...

Na červenom koberci sa zišli zástupcovia žánrov ako hip-hop, r'n'b či klasického popu, pozornosť pútala napríklad na Oscara nominovaná herečka Cynthia Erivo. Jej vokál je povestný a už za spevácko-herecký výkon získala cenu Tony pred pár rokmi. Tento rok má šancu získať sošku Oscara za výkon vo filme Harriet – herecký, ale aj spevácky. V nomináciách je totiž aj titulná skladba k filmu, ktorú naspievala.

Popri energickej a usmiatej Erivo sa na párty zúčastnila napríklad speváčka Janet Jackson či legendárna Cyndi Lauper. Mladšiu generáciu zastúpila Nicole Scherzinger alebo Hailee Steinfeld. Azda najväčšiu pozornosť bulváru si v tento večer vyslúžila raperka Cardi B. Bohužiaľ, nie vystúpením, ale provokáciou.

Producent Clive Davis a herečka a speváčka... Foto: SITA/AP, Mark Von Holden
Producent Clive Davis a herečka a speváčka Cynthia Erivo. V kreácii Richard Quinn. Producent Clive Davis a herečka a speváčka Cynthia Erivo. V kreácii Richard Quinn.

Úspešná hip-hopová umelkyňa sa obliekla do šiat s takým výrazným výstrihom, že len zázrakom sa ostatní hostia nedočkali odhalenia jej bujných proporcií. Cardi B si však toto „šokovanie“ zjavne užívala. Konieckoncov, je naň zvyknutá aj z pódiových vystúpení a svojej pôvodnej profesie. Predtým, než sa presadila ako raperka, pracovala v striptízovom klu­be.

Speváčka Janet Jackson. Foto: SITA/AP, Mark Von Holden
Speváčka Janet Jackson. Speváčka Janet Jackson.

Medzi hosťami akcie bola aj topmodelka Naomi Campbell, speváčka Jessie J či herec a spevák Jamie Foxx. Viac si pozrite v našej galérii.

2 debata chyba
Viac na túto tému: #výstrih #Grammy #párty #pocta #Cardi B

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...