Konečne oficiálne! Jessie J a Tatum prvýkrát v spoločnosti, vyzerajú špičkovo!

Je to len pár dní, čo médiá potvrdili, že speváčka Jessie J a herec Channing Tatum sú opäť spolu. A tentoraz svoj vzťah berú ešte vážnejšie. Konečne spoločne vyrazili do spoločnosti.

27.01.2020 00:00
debata
Prvýkrát oficiálne spolu: Speváčka Jessie J v... Foto: SITA/AP, Mark Von Holden
2020 Pre-Grammy Gala And Salute To Industry - Arrivals Prvýkrát oficiálne spolu: Speváčka Jessie J v kreácii Zuhair Murad a herec Channing Tatum.

Stalo sa tak hneď dvakrát za uplynulý víkend. Najprv sa v piatok objavili na vyhlásení cien MusiCares Person of the year, aby potom spoločne vyrazili v sobotu na povestnú párty hudobného producenta Cliva Davisa.

Pre britskú rodáčku a amerického herca išlo o moment, keď sa prvýkrát objavili oficiálne ako pár. Hoci dvojica spolu tvorila pár vyše roka, spoločenským udalostiam sa doteraz vyhýbali. Zdá sa však, že návrat jedného k druhému po pauze, ktorá trvala približne tri mesiace, sa rozhodli svoj vzťah ešte viac zoficiálniť.

Topmodelka Naomi Campbell.
Speváčka Lana Del Rey.
+13Raperka Cardi B prišla na párty v mimoriadne...

Tridsaťjedenročná hudobná umelkyňa bola na sobotňajšom galavečere neprehliadnuteľná v šatách z dielne dizajnéra Zuhaira Murada, jej o osem rokov starší partner si vzal čierny oblek a doplnil ho kašmírovým rolákom.

Dvojica s úsmevom pózovala fotografom a podľa zdrojov z akcie si následne užívali celý večer ako skutoční zaľúbenci. „Boli k sebe veľmi nežní. Vyzerá, že sa naozaj k sebe vrátili, pretože nedokázali vydržať jeden bez druhého,“ informoval zdroj.

Speváčka nechýbala ani na nedeľňajšom vyhlásení cien Grammy. Galériu z neho nájdete u nás na fotogalerie.prav­da.sk.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Channing Tatum #vzťah #párty #Jessie J #dvojica

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...