Páriky na Grammy? Jonasovské manželky bodovali, jedna v mini, druhá naostro

Nedeľňajšie vyhlásenie cien Grammy bolo výnimočné možno aj tým, že sa na ňom objavilo množstvo zamilovaných párov. Prím však hrali tri manželky s jedným priezviskom - dámy Jonasové.

27.01.2020 11:00
debata (2)
Nick Jonas a jeho manželka Priyanka Chopra,... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Nick Jonas a jeho manželka Priyanka Chopra, ktorá prišla v šatách Ralph & Russo Couture. Nick Jonas a jeho manželka Priyanka Chopra, ktorá prišla v šatách Ralph & Russo Couture.

Áno, reč je o polovičkách hudobného súrodeneckého tria Jonas Brothers. Všetci traja bratia priviedli na slávnostný ceremoniál svoje zákonité manželky.

Nick Jonas a jeho manželka Priyanka Chopra,...
Speváčka Billie Eilish prišla v modeli z dielne...
+45Speváčka FKA Twigs v modeli Ed Marler.

Prekvapiť to asi neprekvapilo nikoho – veď trio dám sa už objavilo aj v dvoch videoklipoch kapely a zdá sa, že manželská láska je pre bratov Jonasovcov jednou z najdôležitejších hodnôt. V nedeľu večer však bolo dôležité aj príťažlivo vyzerať a o to sa snažili nielen bratia, ale aj dámy ich srdca.

Joe Jonas a jeho manželka Sophie Turner, ktorá... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Joe Jonas a jeho manželka Sophie Turner, ktorá prišla v kreácii Louis Vuitton. Joe Jonas a jeho manželka Sophie Turner, ktorá prišla v kreácii Louis Vuitton.

Kým herečka Sophie Turner, ktorá je vydatá za Joe Jonasa, zvolila výrazný minimodel Louis Vuitton odhaľujúci jej nohy, ešte viac sa odviazala jej švagriná Priyanka Chopra. Americko-indická herečka, ktorej manželom je Nick Jonas, si totiž obliekla kreáciu s poriadne hlbokým výstrihom od Ralph & Russo Couture. A zjavné bolo jedno, spodná bielizeň sa pod tieto šaty nevmestila.

Kevin Jonas a jeho manželka Danielle Jonas. Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Kevin Jonas a jeho manželka Danielle Jonas. Kevin Jonas a jeho manželka Danielle Jonas.

Najklasickejší, ale zároveň aj najelegantnejší look potom predviedla manželka najstaršieho z bratov Kevina Jonasa – Danielle Jonas. Zvolila vyšívanú veľkolepú róbu bez ramienok a s vyšším rozparkom. Ktorej z dám to pristalo najviac? Môžete sa rozhodnúť v našej ankete. Vyššie si tiež pozrite galériu módy 'dalších hudobných hviezd.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Nick Jonas #Grammy #Joe Jonas #Jonas Brothers #Sophie Turner #Priyanka Chopra #Danielle Jonas

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...