Veľký debut lásky: Lana Del Rey ukázala svetu jej fešného policajta!

Necelý polrok je už slávna speváčka Lana Del Rey zadaná. Iba počas minulého víkendu sa však táto 34-ročná hudobná diva rozhodla partnera oficiálne predstaviť svetu.

28.01.2020 00:00
debata
Speváčka Lana Del Rey a jej partner Sean Larkin. Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Speváčka Lana Del Rey a jej partner Sean Larkin. Speváčka Lana Del Rey a jej partner Sean Larkin.

Reč je o Seanovi Larkinovi – sivovlasom fešákovi, ktorý je od Del Rey starší o dvanásť rokov. O netradičnom vzťahu popovej hviezdy a policajného dôstojníka, čo je Larkinove zamestnanie, informovali médiá prvýkrát v septembri minulého roka.

Nick Jonas a jeho manželka Priyanka Chopra,...
Speváčka Billie Eilish prišla v modeli z dielne...
+45Speváčka FKA Twigs v modeli Ed Marler.

Medzitým sa Lana Del Rey objavila na mnohých záberoch paparazzov v spoločnosti svojho nového partnera a podľa záberov, ktoré reportéri zhotovili, bolo jasné, že je šťastná. Rovnaký dojem pretrval aj keď sa speváčka s partnerom objavili cez víkend na párty producenta Cliva Davisa.

Tento sobotňajší večer, ktorý sa pravidelne koná pred nedeľňajším vyhlásením cien Grammy, si dvojica vybrala za príležitosť objaviť sa na verejnosti prvýkrát oficiálne. Zopakovali si to aj nasledujúci deň, priamo na spomenutom ceremoniáli Grammy.

Speváčka Lana Del Rey. Foto: SITA/AP, Mark Von Holden
Speváčka Lana Del Rey. Speváčka Lana Del Rey.

Speváčka oblečená do striebornej večernej róby vyzerala decentne a elegantne narozdiel od mnohých svocjih speváckych kolegýň. Larkin sa hrdo a spokojne usmieval po svojom boku. Lana Del Rey už dávnejšie komentovala fakt, že randí s policajtom.

„Vec sa má tak, že to je dobrý policajt. Vždy sa pozerá na obe strany mince,“ uviedla vtedy. S humorom tiež dodala, že je prekvapená, akú pozornosť jej nový vzťah vyvolal. Predtým dlhý čas tvorila pár so známym mužom a vraj nikdy na nich médiá nepoľovali tak, ako sa to deje teraz.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Lana Del Rey (@lanadelrey),

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #policajt #partner #Lana del Rey #Grammy

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...