Lindsey Vonn ozdobí slávny ples vo Viedni. Garde? Predsa 87-ročný milionár

Slávna americká lyžiarka Lindsey Vonn bude tento rok tvoriť tradičný hviezdny ženský doprovod podnikateľovi Richardovi Lugnerovi na viedenskom Plese v opere, ktorý sa koná 20. februára. Informovala o tom dnes agentúra APA.

30.01.2020 08:20
debata
Lyžiarka Lindsey Vonn predviedla svoje ukážkové... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Lyžiarka Lindsey Vonn predviedla svoje ukážkové nohy. Lyžiarka Lindsey Vonn predviedla svoje ukážkové nohy.

Tridsaťpäťročná Vonnová je najúspešnejšou pretekárkou v alpskom lyžovaní v histórii svetových pohárov. V rôznych disciplínach ich do vlaňajšieho ukončenia kariéry vyhrala 82.

Teraz dostane príležitosť predviesť pohybovú zdatnosť a koordináciu na tanečnom parkete po boku 87-ročného Lugnera, ktorý v minulosti na zrejme najslávnejší ples pozval mnoho celebrít, medzi nimi dámy ako Ivana Trumpová, Claudia Cardinale, Pamela Anderson, Kim Kardashian alebo vlani Elle Macpherson.

Trojnásobná olympijská víťazka Vonn, ktorý je teraz zasnúbená s obrancom hokejového klubu New Jersey Devils P.K. Subbanom, už má za sebou štvorročné manželstvo s bývalým reprezentačným kolegom Thomasom Vonnom, a tiež vzťah so slávnym golfistom Tigerom Woodsom.

Témou tohtoročného Plesu v opere má byť Kráľovná noci, postava zo slávnej Mozartovej opery Čarovná flauta. Súčasťou otváracieho predtancovania má byť prvýkrát homosexuálny pár.

Do tanca debutantiek sa prihlásili nemecké študentky Sophie Grau a Iris Klopfer, ktoré si spoločne zatancujú waltz medzi ďalšími 143 tanečnými pár­mi.

debata chyba
Viac na túto tému: #Viedeň #Ples v opere #Richard Lugner #Lindsey Vonn

+ Nenamáhajte svoju pokožku, doprajte jej starostlivosť akú si zaslúži.
Nové príležitosti na zlepšenie financií sú...

+ Naštudujte si svoje možnosti a začnite sa podľa nich správať.
Mali by ste si uvedomiť, čo ste dokázali a nebyť...