Prešlo skoro 30 rokov a ony stále vyzerajú skvelo! Thelma & Louise bodovali

Takmer tridsať rokov uplynulo už od vzniku filmu Thelma & Louise. Jeho hlavné predstaviteľky sa zišli na špeciálnom premietaní.

30.01.2020 00:00
debata
Herečky Susan Sarandon (vľavo) a Geena Davis... Foto: SITA/AP, Greg Allen
Kering's Women in Motion Program Special Screening Herečky Susan Sarandon (vľavo) a Geena Davis spoločne na špeciálnom premietaní filmu Thelma & Louise.

Snímka, ktorá oslovila kritikov aj divákov a ktorú mnohí považujú za jednu z najvýznamnejších v rámci zobrazenia autentických silných ženských charakterov na filmovom plátne, sa dočkala špeciálneho premietania pod záštitou luxusnej spoločnosti Kering. Nechýbali, samozrejme, ani hlavné predstaviteľky – herečky Susan Sarandon a Geena Davis.

Herečky Susan Sarandon (vľavo) a Geena Davis sa...
Herečka Diane Kruger prišla v šatách z dielne...
+2Herečka Geena Davis na špeciálnom premietaní...

Obe dámy aj dnes, hoci už prekročili šesťdesiatku (Davis, 64) a sedemdesiatku (Sarandon, 73), vyzerajú stále veľmi príťažlivo a nechýba im šarm. Potvrdili to aj pri spoločnom pózovaní fotografom, na ktoré sa obe nahodili do čiernej farby.

Kým Sarandon zostala verná svojmu nohavicovo-kostýmovému looku, ktorý zvyčajne u nej vídať v posledných rokoch, jej kolegyňa sa obliekla do modelu elastických šiat z čiernej čipky. A nechala vyniknúť svoju stále udržiavanú figúru.

Špeciálne premietanie si nenechali ujsť ani mnohé známe osobnosti, medzi nimi napríklad herečka Diane Kruger. Tá vzdala poctu kultovému filmu z roku 1991 svojsky, k ružovým šatám Prabala Gurunga si totiž vzala kabelku s vyobrazením filmového plagátu k Thelme & Louise.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premietanie #Susan Sarandon #Geena Davis #Thelma & Louise #hviezdy po rokoch

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....