Operená Margot Robbie na premiére. Strach a bezmocnosť, už len čakať...

V kinách má nový film, ktorý nesie názov Birds of prey (Draví vtáci). Herečka Margot Robbie zostáva na premiérach tematická. Aj v Londýne ukázala svoje "operené" ja.

30.01.2020 12:50
debata (1)
Herečka Margot Robbie na slávnostnej premiére... Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
Herečka Margot Robbie na slávnostnej premiére snímky Birds of Prey v Londýne. V kreácii od Driesa van Notena. Herečka Margot Robbie na slávnostnej premiére snímky Birds of Prey v Londýne. V kreácii od Driesa van Notena.

Austrálska rodáčka a jedna z najkrajších žien súčasnosti predstavila v stredu večer v Londýne novinku, ktorá do slovenských kín príde pod názvom Vtáky noci a podivuhodný prerod jednej Harley Quinn. Blondínka sa vracia ako komiksový charakter, ktorý už diváci mohli vidieť v príbehu Samovražedná jednotka. Jej divoká, nespútaná a často zákony prekračujúca Harley Quinn sa tentoraz ocitá v prevažne ženskej spoločnosti.

Na londýnskom premietaní sa Robbie objavila v kreácii od dizajnéra Driesa Van Notena, v ktorej nechýbalo načierno farbené pštrosie perie. Fanúšikovia odevného štýlu tejto dámy však musia byť pomerne prekvapení – posledné razy totiž akoby celkom zmenila svoj štýl. Aj kreácia od belgického dizajnéra, ktorú doplnila ostroružovými rukavicami, patrila medzi netradičné voľby.

zväčšiť Zľava: Herečky Jurnee Smollett-Bell, Rosie... Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
Zľava: Herečky Jurnee Smollett-Bell, Rosie Perez, Mary Elizabeth Winstead, Margot Robbie a Ella Jay Basco si robia selfie na premiére filmu Birds of Prey. Zľava: Herečky Jurnee Smollett-Bell, Rosie Perez, Mary Elizabeth Winstead, Margot Robbie a Ella Jay Basco si robia selfie na premiére filmu Birds of Prey.

Herečka sa tiež priznala v rozhovore pre portál Nerdist, že je pre ňu strašidelný pocit, že „momentálne už len čaká, aby si diváci film pozreli, no nemôže na ňom nič zmeniť“. „Skrátka musím počkať, ale zároveň som nadšená z toho, že sa konečne dostane k divákom. Dúfam, že sa im bude páčiť,“ komentovala blondínka, ktorá nedávno zaujala aj vo filme Bombshell.

Na londýnskej premiére nechýbali ani jej herecké kolegyne, medzi nimi napríklad Mary Elizabeth Winstead či Jurnee Smollett-Bell, ktorá tiež zvolila šaty s perím. Išlo o model značky Guy Laroche.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #móda #perie #Margot Robbie #Birds of prey

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...