Zaľúbená Drobná so Šebom, Alagič v mini a Habera... na žúre Superstar nechýbali!

A je to tu znova! Už o pár týždňov sa na televízne obrazovky vráti spevácky fenomén menom Superstar. Súťažno-zábavná šou prinesie niekoľko zmien a pár ich predstavili tvorcovia aj na párty v stredu večer.

30.01.2020 15:42
debata (6)
Speváčka Emma Drobná, ktorej kariéra tiež... Foto: Peter Zakovic
Speváčka Emma Drobná, ktorej kariéra tiež odštartovala víťazstvom v Superstar, prišla aj s partnerom Filipom Šebom. Speváčka Emma Drobná, ktorej kariéra tiež odštartovala víťazstvom v Superstar, prišla aj s partnerom Filipom Šebom.

Pred štartom projektu sa zástupcovia televízie Markíza rozhodli zorganizovať veľkolepý žúr v jednom z nočných barov v Bratislave. Okrem tvárí projektu, samozrejme, nechýbali ani hviezdy predchádzajúcich ročníkov či niekdajšie víťazky.

Moderátorka Jasmina Vrbovská Alagič.
Päťčlenná porota šou Superstar - zľava: Marián...
+36Speváčka Emma Drobná, ktorej kariéra tiež...

Pozornosť si ukradla pre seba napríklad Emma Drobná, ktorá patrí pravdepodobne medzi najúspešnejšie hviezdy z hudobného formátu. Niekdajšia víťazka počas večera zaspievala, aby sa potom mohla venovať svojmu partnerovi – športovcovi Filipovi Šebovi.

Medzi hosťami sa objavila aj víťazka zatiaľ poslednej Superstar Tereza Mašková, ktorá na akciu mierila rovno z koncertu na Bratislavskom hrade. Staršiu generáciu superstaristov zastúpil napríklad Tomáš Bezdeda či Peter Cmorik.

zväčšiť Päťčlenná porota šou Superstar - zľava: Marián... Foto: TV Markíza
Päťčlenná porota šou Superstar - zľava: Marián Čekovský, Patricie Pagáčová, Monika Bagárová, Pavol Habera a Leoš Mareš. Päťčlenná porota šou Superstar - zľava: Marián Čekovský, Patricie Pagáčová, Monika Bagárová, Pavol Habera a Leoš Mareš.

Novinkou aktuálneho ročníka je bohatšia zostava porotcov, z čísla štyri bude päťka. Jedinou stálicou v nej zostal Pavol Habera, ktorému je už talentový program zjavne súdený. Medzi nováčikmi bude Marián Čekovský či česká herečka Patricie Pagášová a speváčka Monika Bagárová. V prípade tej poslednej platí, že sama súťaž absolvovala. Kým kedysi ju Habera hodnotil, teraz sa posadí vedľa neho.

Adela Vinczeová a jej niekdajší kolega zo... Foto: TV Markíza
Adela Vinczeová a jej niekdajší kolega zo Superstar Leoš Mareš. Ten sa teraz vracia v úlohe porotcu. Adela Vinczeová a jej niekdajší kolega zo Superstar Leoš Mareš. Ten sa teraz vracia v úlohe porotcu.

Posledným členom poroty je český moderátor Leoš Mareš, pre ktorého je Superstar tiež srdcovkou. Kedysi ju moderoval, na čo si spoločne v stredu večer zaspomínal aj s Adelou Vinczeovou. Tentoraz bude porotcom. „Sme komplexní a to nás vystihuje. Navyše je nás nepárny počet, čo je dobré pri hlasovaní. Uvidíme, ako to bude vyzerať v televízii, pretože skúsenosť divákov s päťčlennou porotou zatiaľ chýba. Každopádne sme robili maximum, aby to vyzeralo fajn," uviedol pre médiá Mareš.

Moderátorka Jasmina Vrbovská Alagič. Foto: TV Markíza
Moderátorka Jasmina Vrbovská Alagič. Moderátorka Jasmina Vrbovská Alagič.

Stredajšiu párty si prišli užiť mnohé známe tváre, či už z oblasti hudby alebo televízneho sveta seriálov a reality-šou. Medzi hosťami sa objavila napríklad Beáta Dubasová, Mirka Luberdová, modelky Linda Nývltová a Alexandra Gachulincová či herci z Oteckov Marek Fašiang a Braňo Deák. Večerom sprevádzala Jasmina Alagič Vrbovská . Všetkých si môžete pozrieť v našej bohatej galérii.

© Autorské práva vyhradené

6 debata chyba
Viac na túto tému: #osobnosti #Monika Bagárová #Leoš Mareš #párty #Superstar #žúr #Pavol Habera #Emma Drobná #Tereza Mašková

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...