Najsexi šou roka sa blíži! Zvodná Lopez má svaly z ocele, Shakira medituje

Už najbližšiu nedeľu zažije Amerika svoj veľký športový sviatok. Reč je o finálovom zápase poháru Super Bowl, ktorý však nepúta pozornosť len športom. Je to aj veľký kultúrno-šoubiznisový zážitok.

31.01.2020 11:30
debata
Speváčky Jennifer Lopez (vpravo) a Shakira... Foto: SITA/AP, Morry Gash
Jennifer Lopez (vpravo) a Shakira Speváčky Jennifer Lopez (vpravo) a Shakira pózujú fotografom. Dvojica vystúpi v rámci prestávky Super Bowl v spoločnom minikoncerte, ktorý patrí medzi najsledovanejšie hudobné vystúpenia roka.

Už roky sa v prestávke zápasu odohráva minikoncert niektorej zo svetových hviezd pop-music a pre účinkujúcich je táto príležitosť zároveň skvelým mediálnym pomocníkom. Pri televíznych obrazovkách totiž sedia milióny divákov.

Tento rok sa pred divákov priamo na štadióne, ale tiež pred kamery postavia hneď dve veľké hviezdy. Reč je o speváčkach Jennifer Lopezovej a Shakire. Ambasádorky latino-popu sa stretli s novinármi aj vo štvrtok popoludní a prezradili niekoľko detailov z blížiaceho sa podujatia. Napríklad aj to, že si uctia zosnulého športovca Kobeho Bryanta.

Speváčka Jennifer Lopez odpovedala na otázky...
Speváčky Jennifer Lopez (vpravo) a Shakira.
+3Speváčky Jennifer Lopez (vpravo) a Shakira...

„Všetci budeme spomínať na Kobeho v nedeľňajší večer, cjceme osláviť život a pripomínať si diverzitu v tejto krajine,“ uviedla pre médiá Shakira. „Som si istá, že by bol hrdý, keby videl posolstvo, ktoré chceme sprostredkovať z pódia v nedeľu,“ doplnila.

Jej kolegyňa je nadšená, že príležitosť vystúpiť na koncerte dostali dve ženy s latinskoame­rickými koreňmi. „To, že takéto niečo, v tejto krajine, v tomto čase robia dve Latinas je veľmi silné posolstvo,“ komentovala Lopez, ktorá tiež zaujala svojím vzhľadom.

Speváčka Jennifer Lopez pri tréningovom hode... Foto: SITA/AP, Morry Gash
Speváčka Jennifer Lopez pri tréningovom hode loptou predviedla svoje svalnaté pevné telo. Speváčka Jennifer Lopez pri tréningovom hode loptou predviedla svoje svalnaté pevné telo.

Kým jej kolumbijská kolegyňa prišla na tlačovú konferenciu v džínsach a voľnom tričku, päťdesiatnička Lopez si obliekla široké nohavice a podprsenkový top. Aj vďaka nim odhalila ukážkové telo, ktoré vyzerá ako z ocele. Lopez posledné dni pred Super Bowl strávila dvojfázovým tréningom a výsledky sú viditeľné na prvý pohľad.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Jennifer Lopez #Shakira #Super Bowl #vystúpenie #svaly

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...