Móda Superstar: Drobná ako svetové hviezdy, Nízlová na polceste a Alagič krok vedľa

Na stredajšej párty televízie Markíza sa zišlo množstvo známych tvárí. Nechýbali najmä tie, ktoré reprezentujú spevácku šou Superstar.

31.01.2020 13:10
debata (4)
Speváčka Emma Drobná, ktorej kariéra tiež... Foto: Peter Zakovic
Speváčka Emma Drobná, ktorej kariéra tiež odštartovala víťazstvom v Superstar, prišla aj s partnerom Filipom Šebom. Speváčka Emma Drobná, ktorej kariéra tiež odštartovala víťazstvom v Superstar, prišla aj s partnerom Filipom Šebom.

Ako dopadli ich módne voľby, ktoré sa mali odvíjať v duchu nasadeného dress-code pod názvom „superstar“?

Víťazka jedného z ročníkov, speváčka Emma Drobná, potvrdzuje zvyčajne, že jej štýl je mladistvý, svieži a trendový. Hoci to nepreháňa a zvykne pracovať skôr s dvoma troma výraznými prvkami či kusmi odevu, výsledok je lichotivý a porovnateľný aj s módou svetových hviezd. Platilo to aj v stredu večer.

Moderátorka Jasmina Vrbovská Alagič.
Päťčlenná porota šou Superstar - zľava: Marián...
+36Speváčka Emma Drobná, ktorej kariéra tiež...

Drobná v džínsoch Alexander Wang, ktoré doplnila topom nad pupok a masívnejšou, no skrátenou vatovanou bundou vyzerala výborne. Jediná výčitka by mohla smerovať k ladeniu stylingu. Pre niekoho sa mohol zdať až príliš športový, čo sa na večernej párty nevidí na ženách až tak často. Celkový look však povyšovali lodičky s transparentným prúžkom a menšia kabelka Yves Saint Laurent do ruky.

Speváčka Veronika Nízlová. Foto: TV Markíza
Speváčka Veronika Nízlová. Speváčka Veronika Nízlová.

O styling na medzinárodnej úrovni sa často snažia aj dvojičky z dua TWiiNS. Keďže jedna z nich, Daniela sa stala nedávno mamou, dvojicu zastúpila sestra Veronika. Voľba latexového topu bola v poriadku. Otázne je spojenie so sivými džínsami s vysokým pásom. Celok pôsobí akoby zostal na polceste, džínsy sú až príliš „každodenné“ a tak sa zdá, akoby si zabudla Nízlová prezliecť polovicu svojho outfitu pred odchodom z domu.

Akoby na podobnej vlne sa rozhodovala aj česká herečka Patricie Pagáčová, ktorá bude v nasledujúcom ročníku Superstar členkou poroty. Odhalené bruško pod krátkym čipkovaným topom, džínsy s vysokým pásom a tmavé sako, bohužiaľ, v jej prípade nefungovali takmer vôbec. Ak zostane verná svojmu ležérnejšiemu, akoby „chlapčenskému“ štýlu, ktorý prezentuje napríklad aj v kampani k novému ročníku šou, urobí určite lepšie.

Moderátorka Jasmina Vrbovská Alagič. Foto: TV Markíza
Moderátorka Jasmina Vrbovská Alagič. Moderátorka Jasmina Vrbovská Alagič.

Moderátorka Jasmina Alagič Vrbovská má sklony k romanticizmu a je typom ženy, ktorá rada rozpráva o tom, že sa túži pri nosení šiat cítiť ako princezná. To vo svojej podstate nemusí byť zlé a mnohokrát sa jej voľby aj vydaria. Stredajšie módne spojenie, pre ktoré sa rozhodla, bolo však nepodareným miš-mašom štýlov. Alagič kombinovala volániky, plisovanú štruktúru, flitrovaný dezén, hru s telovým efektom transparentnosti. K tomu ešte pridala vysoké elastické čižmy nad kolená, do ruky striebornú kabelku, vlny vo vlasoch a príliš silné líčenie – skrátka všetkého bolo priveľa a výsledok bol mätúci a prehnaný.

Elastické čižmy sú mimoriadne obľúbené medzi mnohými známymi Slovenkami. A často je to náklonnosť, ku ktorej sa utiekajú príliš a zbytočne často. Platilo to pre Máriu Zelinovú, ktorej trblietavý model zavinovacích minišiat v kombinácii s touto obuvou, pôsobil ťažkopádne. Moderátorka Adriana Poláková volila celkom zbytočne model čiernej elastickej obuvi nad kolená, ktorou doplnila sako-šaty pošívané strapcami.

Zľava: Adriana Poláková, Janka Slačková a Mária... Foto: TV Markíza
Zľava: Adriana Poláková, Janka Slačková a Mária Zelinová. Zľava: Adriana Poláková, Janka Slačková a Mária Zelinová.

Omnoho lepšia voľba sú v tomto prípade sandáliky, ktoré nohu predĺžia a odhalia. Ako to urobila napríklad modelka a moderátorka Jana Slačková. Jedna zo žien, ktorá stavila na dekoratívny efekt strapcov – v jej prípade na čiernych šatách od Borisa Hanečku. Štylistka Zuzana Kanisová zase ukázala jednoduché spojenie čiernych lodičiek a priehľadných tmavých pančúch – toto spojenie pri koktejlovej spoločenskej garderóbe tiež funguje omnoho lepšie a pôsobí najmä modernejšie než elastické čižmy, ktoré žnú taký celebritný úspech.

Riaditeľ oddelenia PR a marketingu televízie... Foto: TV Markíza
Michal Borec s modelkou Alexandrou Gachulincovou (vľavo) a štylistkou Zuzanou Kanisovou. Riaditeľ oddelenia PR a marketingu televízie Markíza Michal Borec s modelkou Alexandrou Gachulincovou (vľavo) a štylistkou Zuzanou Kanisovou.

Modelka a účinkujúca zo šou Tvoja tvár znie povedome Alexandra Gachulincová volila top pošívaný strapcami a široké nohavice zo štruktúrovaného buklé s vysokým rozparkom, ktoré doplnila striebornými lodičkami s výraznou reliéfnou štruktúrou. Model od Borisa Hanečku bol variáciou na ženskú eleganciu, práve rozparok a strapce však dodávali looku „dámy“ moderný nádych.

Ďalšie dámy si môžete pozrieť v našej galérii.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #móda #párty #trend #Superstar #Veronika Nízlová #Emma Drobná #Jasmina Alagič Vrbovská

+ Posilnite svoju imunitu zdravou stravou a odpočinkom.
Neočakávané príjmy vás potešia, buďte pripravený....

+ Odložte všetky monitory a nechajte dnes svoje oči do sýtosti oddýchnuť.
Príležitosť na zlepšenie finančnej...