Debut tehotnej Ciary v gala! Luxusný odev a aha, odhalila štíhle nôžky v mini

Iba pred pár dňami informovala speváčka Ciara o tom, že je tehotná s tretím potomkom. Na veľký spoločenský debut nečakala.

02.02.2020 09:04
debata
Hráč NFL Russell Wilson a jeho tehotná manželka... Foto: SITA/AP, FRE
Hráč NFL Russell Wilson a jeho tehotná manželka Ciara v kreácii Balmain. Hráč NFL Russell Wilson a jeho tehotná manželka Ciara v kreácii Balmain.

Už v sobotu večer mali možnosť budúcu mamičku zachytiť fotografi na veľkolepom športovom gala. V predvečer zápasu Super Bowl sa totiž rozdávali ceny Národnej ligy amerického futbalu, ktorej súčasťou je aj speváčkin manžel – hráč Russell Wilson.

Dvojica, ktorá sa teší na tretieho potomka, dorazila na 9. ročník akcie, samozrejme, v gala. Tridsaťštyriročná speváčka bola neprehliadnuteľná v trblietavej minikreácii z dielne značky Balmain, ktorá skryla jej zaobľujúce sa bruško a sústredila pozornosť na nohy. O tri roky mladší Wilson zase zaujal zamatovým smokingovým sakom výraznej farby.

Hráč NFL Russell Wilson a jeho tehotná manželka...
Športovec Kyle Van Noy a jeho manželka Marissa...
+5Zvodná herečka Eiza González.

Medzi hosťami večera nechýbalo množstvo hráčov jednotlivých amerických tímov v športe, ktorým krajina skutočne v týchto dňoch (a nielen v nich) žije. Prišli však aj známe tváre šoubiznisu, medzi nimi napríklad herečka Eiza Gonzáles, herec Jon Hamm či herečka Kate Bosworth s manželom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #akcia #tehotenstvo #Balmain #gala #Ciara

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...