Po mesiacoch prvýkrát spolu na verejnosti! Biel a Timberlake strúhali úsmevy

Objavilo sa množstvo dohadov o tom, že medzi hollywoodskymi manželmi Jessicou Bielovou a Justinom Timberlakeom panujú napäté manželské vzťahy. Dôvodom mali byť fotografie paparazzov, ktoré herca "pristihli".

05.02.2020 00:00
debata
Spevák a herec Justin Timberlake a jeho... Foto: Rodin Eckenroth / Getty images / Profimedia
Justin Timberlake a jeho manželka Jessica Biel Spevák a herec Justin Timberlake a jeho manželka Jessica Biel sa objavila prvýkrát spolu na verejnosti od škandálu, ktorý vyvolal domnienky, že dvojica prežíva krízu.

…teda, aby to bolo vysvetlené jasne. Timberlake nakrúcal novinku a počas prestávky v nakrúcaní ho zachytili objektívy paparazzov v rozhovore s kolegyňou Alishou Wainwrightovou. Drobný detail hneď udrel do očí. Dvojica sa zhovárala a spevák a herec Timberlake držal kolegyňu nežna za ruku.

Napriek tomu, že podozrenie sa objavilo okamžite, ženáč Timberlake okamžite poprel, že by medzi ním a jeho kolegyňou bol viac než kamarátsky vzťah. A jeho polovička, krásna Jessica Biel, jeho slová podporila.

Zľava: Herec Matt Bomer, herečka Jessica Biel a...
Herec Matt Bomer.
+6Herečka Erica Lugo.

Až do pondelňajšieho večera však manželský pár nevideli spolu na verejnosti. Zmenila to až premiéra tretej série projektu The Sinner, ktorá priniesla pred pár rokmi televízny úspech aj Bielovej. Herečka vzala na premietanie svojho manžela a fotografom poskytli spokojné úsmevy pri spoločnom pózovaní.

Hollywoodsku herečku obliekol na premiéru francúzsky dizajnér Alexandre Vauthier do svojho modelu couture, ktorý však niesol v sebe výraznú „biznis“ estetiku. Možno aj preto, že Biel sa pri treťom „Sinnerovi“ realizovala ako výkonná a hlavná producentka.

Herečka Jessica Biel prišla na premiéru v... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Herečka Jessica Biel prišla na premiéru v kreácii Alexandre Vauthier Couture. Herečka Jessica Biel prišla na premiéru v kreácii Alexandre Vauthier Couture.

Kriminálka, v ktorej je až do posledného dielu všetko zamotané, sa vracia s hercom Billom Pulmanom, ktorý stvárňuje inšpektora. Hlavnú rolu okrem neho tentoraz stvárni herec Matt Bomer.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #seriál #Justin Timberlake #Jessica Biel #Alexandre Vauthier #spolu

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...