Vojvodkyňa Kate to s deťmi vie: Dôkaz? Pozrite sa na tie úsmevy a gestá!

O tom, že je materinský typ, presviedča vojvodkyňa Kate už roky. A počas návštevy južného Walesu o tom nebolo pochýb. S deťmi jej to naozaj ide.

05.02.2020 09:58
debata
zväčšiť Vojvodkyňa Kate neváhala a zapojila sa aj do... Foto: SITA/AP, Rowan Griffiths
Vojvodkyňa Kate neváhala a zapojila sa aj do hry s detskými členmi boxerského klubu Bulldogs v južnom Walese. Vojvodkyňa Kate neváhala a zapojila sa aj do hry s detskými členmi boxerského klubu Bulldogs v južnom Walese.

Trojnásobná matka, ktorá je manželkou princa Williama – britského následníka trónu, sa spoločne s manželom objavili na oficiálnej návšteve Walesu. Prvou časťou programu bola návšteva prístavu a záchranárskej stanice, potom si to namierili do vychýrenej zmrzlinárne.

Na záver však kroky páru smerovali do boxerského klubu Bulldogs, ktorý poskytuje priestor pre deti s ťažkým detstvom či členov komunity, ktorí čelia psychickým problémom. Takéto poslanie klub napĺňa aj vďaka príspevkom z fondov, ktoré zastrešuje kráľovský pár. Vojvodkyňa Kate sa už viackrát vyjadrila na adresu podpory detí a pravidelne sa zúčastňuje na podobných podujatiach.

Vojvodkyňa Kate z Cambridge sa stretla so...
Princ William a jeho manželka Kate navštívili...
+5Vojvodkyňa Kate neváhala a zapojila sa aj do...

U „buldogov“ vyzerala, že je skutočne v dobrej nálade a chvíle s deťmi si užívala. Teda, určite aspoň pred objektívmi. S jednotlivými členmi a členkami sa pozhovárala, zapojila sa do spoločnej hry a dokonca podarovala niekoľkým mladým dievčatám boxerské rukavice.

zväčšiť Vojvodkyňa Kate z Cambridge sa prihovára... Foto: SITA/AP, Arthur Edwards
Vojvodkyňa Kate z Cambridge sa prihovára najmenším návštevníčkam v Joe's Ice Cream Parlour. Vojvodkyňa Kate z Cambridge sa prihovára najmenším návštevníčkam v Joe's Ice Cream Parlour.

Tridsaťosemročná budúca kráľovná, ktorá sa na oficiálnej návšteve Walesu objavila v červených šatách a čižmách na nízkej podrážke, sa v nedeľu večer zúčastnila na vyhlásení filmových cien BAFTA. Samozrejme, s manželom Williamom. Dvojica sa ako čestní hostia usadila do prvého radu. Počas večera však musela čeliť niekoľkým narážkam a vtipom na situáciu v kráľovskej rodine, či už ohľadom situácie okolo princa Harryho alebo princ Andrewa.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #deti #vojvodkyňa Kate #matka #box #podpora #wales #materinský pud

+ Odhaľte svoj skrytý talent v športe, ktorý ste ešte neskúsili.
Chýba vám sebavedomie, a to vám bráni robiť veci,...

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...