Vidíte vari dvojmo? Nie, Mórová a Višňovská na premiére v rovnakých šatách!

Na veľkej premiére by sa to stávať nemalo, ale čo sa dá robiť. Náhoda je niekedy veľká čarodejnica. V utorok podvečer spôsobila situáciu, ktorá je pre niektoré ženy nočnou morou.

05.02.2020 14:01
debata
Herečka Diana Mórová v šatách Elisabetta Franchi. Foto: CinemArt
Herečka Diana Mórová v šatách Elisabetta Franchi. Herečka Diana Mórová v šatách Elisabetta Franchi.

Na slávnostné premietanie filmu Sviňa dorazila herečka Diana Mórová, ktorá stvárnila v snímke jednu z hlavných postáv. Pôvabná hviezda z talentovej šou či dosiek SND si na červený koberec obliekla model čiernych minišiat s potlačou a transparentnými živôtikom zdobeným potlačou hviezd.

Ktohovie, či jej šaty zapožičali, alebo si ich zadovážila vo výpredaji. Ide totiž o kúsok z minuloročnej jesennej kolekcie značky Elisabetta Franchi, ktorý sa dá kúpiť aj v Bratislave. Ale zjavne táto kreácia nezaujala len Mórovú.

Bývalý hokejový reprezentant Ľubomír Višňovský... Foto: CinemArt
Bývalý hokejový reprezentant Ľubomír Višňovský a jeho manželka Katarína. Bývalý hokejový reprezentant Ľubomír Višňovský a jeho manželka Katarína.

V identických šatách na utorňajší večer do jedného z bratislavských multiplexov zamierila aj Katarína Višňovská, manželka bývalého hokejistu ľubomíra Višňovského. Čo čert nechcel, ešte aj styling oboch dám bol podobný. Višňovská si podobne ako Mórová vzala k šatám vysoké čierne kožené čižmy. Odlišný bol len fakt tmavých pančúch.

Herec Marko Igonda.
Herečka Diana Mórová s kolegom Jozefom Vajdom.
+23Herec Marko Igonda (v strede) s kolegom Braňom...

Podobná situácia sa z času na čas udeje aj na červených kobercoch v Hollywoode a zvyčajne jej výsledkom je len úsmev či obrátenie celej situácie na žart. Veríme, že podobne sa nad tým pousmiali aj inkriminované dámy. A vy môžete v našej ankete zahlasovať, ktorej podľa vás šaty Elisabetta Franchi pristali viac.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #šaty #Diana Mórová #Sviňa #Katarína Višňovská #Elisabetta Franchi

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...