Blond anjelici v New Yorku: Vysoké rozparky, zvodné tváričky a prišli pomáhať!

V New Yorku odštartoval týždeň módy, ale ešte pred samotnými prehliadkami módnych dizajnérov sa konala známa benefícia. Samozrejme, s kráskami z mól.

06.02.2020 14:10
debata
Topmodelka Devon Windsor v kreácii Aadnevik. Foto: SITA/AP, Christopher Smith
Topmodelka Devon Windsor v kreácii Aadnevik. Topmodelka Devon Windsor v kreácii Aadnevik.

Akcia amFAR má silnú a dlhoročnú tradíciu, ktorá sa rozšírila pred pár rokmi aj na spomenutý newyorský „fashion-week“. Podporovateľkou celého podujatia sa stala aj šéfredaktorka magazínu Vogue Anna Wintour, ktorá medzi hosťami stredajšieho večera nechýbala.

Topmodelka Devon Windsor v kreácii Aadnevik.
Dídžej Diplo.
+6Modelka a televízna osobnosť Heidi Klum na...

Pozornosť však v tomto prípade patrila predovšetkým slávnym tváram (a telám), ktoré svet registruje v módnych časopisoch či na mólach. Medzi hosťami sa objavila napríklad pôvabná Devon Windsor, topmodelka značky Victoria's Secret, ktorá predviedla nežný vzhľad v šatách so pštrosím perím.

Ďalšou kráskou, ktorej popularitu zrodila práve značka dámskej spodnej bielizne, bola švédska blondínka Elsa Hosk. V tento večer oblečená do metalickej tuby bez ramienok.

Modelka a televízna osobnosť Heidi Klum na... Foto: SITA/AP, Christopher Smith
Modelka a televízna osobnosť Heidi Klum na akcii amfAR Gala New York prišla v kreácii Stephane Rolland. Modelka a televízna osobnosť Heidi Klum na akcii amfAR Gala New York prišla v kreácii Stephane Rolland.

Zoznam krásnych modeliek v tento večer doplnila aj bývalá partnerka herca Leonarda DiCapria, dánska modelka Nina Agdal, ktorej voľba padla na čierne šaty s hlbším véčkovým dekoltom a odhalenie nôh v rozparku siahajúcom až do polovice stehien. Podobne sa rozhodla „odhaliť“ aj nemecká televízna osobnosť a niekdajšia modelka Heidi Klum.

Švédska topmodelka Elsa Hosk. Foto: SITA/AP, Christopher Smith
Švédska topmodelka Elsa Hosk. Švédska topmodelka Elsa Hosk.

Slávnostný večer bol podľa organizátorov úspešný a priniesol ďalšie cenné financie na podporu projektov organizácie amFAR. Tá sa už niekoľko rokov sústreďuje na podporu projektov pri hľadaní účinnej vakcíny proti vírusu HIV, ale tiež podporuje programy, ktoré pomáhajú jednotlivcom už vírusom postihnutých.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #móda #New York #Nina Agdal #amfar #týždeň módy #Elsa Hosk #Devon Windsor

+ Aktívny životný štýl a správna strava vám pridajú roky života.
Zo dňa na deň všetko nezmeníte, choďte radšej...

+ Vyskúšajte nové zdravé recepty, objavte radosť z varenia.
Neberte nič na ľahkú váhu, avšak nič ani veľmi...