Čiernu podprsenku ukázala Sharon Stone objektívom aj princovi Albertovi

Ani po prekročení šesťdesiatky neprichádza slávna hviezda Základného inštinktu o sexepíl.

09.02.2020 17:00
debata

V Beverly Hills sa konalo gala podujatie Global Ocean Gala, počas ktorého získal monacký princ Albert cenu za jeho zásluhy v boji za ochranu oceánov. Cenu mu počas večera odovzdala herečka Uma Thurman.

Po boku monackého kniežaťa síce chýbala jeho manželka, kňažná Charlene, o ženskú spoločnosť však núdzu nemal. Po jeho boku sa usmievala 61-ročná herečka Sharon Stone. Nebola jedinou slávnou dámou na podujatí – okrem nej sa na červenom koberci objavili aj Uma Thurman či Michelle Rodriguez.

Princ Albert a herečka Sharon Stone počas... Foto: Profimedia
Sharon Stone Princ Albert a herečka Sharon Stone počas podujatia Global Ocean Gala v Los Angeles.

Hviezdu trileru Základný inštinkt zdobili počas večera veľké okuliare s jemným čiernym rámom a takisto náušnice v tvare veľkých kruhov. Na sebe mala neprehliadnuteľný ligotavý kostým, ktorý hral niekoľkými odtieňmi zelenej. Pod sakom mala slávna šesťdesiatnička čiernu podprsenku, ktorá jej zvodne vytŕčala spod saka aj na červenom koberci v okamihu, keď pózovala spolu s monackým kniežaťom.

Medzi ďalšími celebritami, ktoré sa podujatia zúčastnili bol aj Robin Thicke so snúbenicou April Love Geary. O vystúpenie počas večera sa postarali spevák Chris Isaak a raperka Macy Gray.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Sharon Stone #princ Albert

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...