Tehotnej Ciare narástli okrem bruška aj ramená! Zendaya? Tá teda provokuje!

New York ožil prehliadkami v rámci týždňa módy. A, samozrejme, aj množstvom sprievodných akcií. K nim sa zaradila aj párty značky Bvlgari.

08.02.2020 12:00
debata
Speváčka Zendaya predviedla na akcii Bvlgari... Foto: SITA/AP, Charles Sykes
Speváčka Zendaya predviedla na akcii Bvlgari odvážny dekolt. Speváčka Zendaya predviedla na akcii Bvlgari odvážny dekolt.

Známy klenotnícky a parfumérsky dom pozval na akcii v Brooklyne populárnu herečku a speváčku Zendayu či jej kolegyňu Ciaru. Ani jedna neponechala nič na náhodu a urobili všetko pre to, aby sa ocitli v centre pozornosti.

V prípade Zendaye, ktorú môžu aj slovenskí diváci poznať z hitu HBO – seriálu Euphoria, to bol odvážny styling s hlbokým výstrihom. Takmer až po pupok. Štíhla a vysoká Zendaya ozdobila odhalený dekolt masívnym náhrdelníkom. Ako inak, z portfólia Bvlgari. Značka hviezdu okrem iného angažovala aj ako tvár novej kampane Mai Troppo.

Speváčka Ciara na akcii Bulgari New York... Foto: SITA/AP, Charles Sykes
Speváčka Ciara na akcii Bulgari New York Fashion Week párty. Speváčka Ciara na akcii Bulgari New York Fashion Week párty.

Neprehliadnuteľná však bola aj speváčka Ciara, ktorá len minulý týždeň potvrdila svetu, že očakáva tretie dieťa. Keď sa následne v sobotu objavila na vyhlásení cien NFL, bolo jasné, že tehotenstvo sa už rozbehlo. Tridsaťštyriročná speváčka sa poriadne zaoblila.

Vo štvrtok večer na párty Bvlgari to však nebolo bruško, ktoré pútalo pozornosť. Afroamerická kráska sa totiž obliekla do koženého modelu saka (doplneného minisukňou) s nadrozmernými rukávmi a skutočne výraznými plecami. Až to trošku zaváňalo kostýmom z nejakej divadelnej hry.

debata chyba
Viac na túto tému: #akcia #New York #Ciara #Zendaya #týždeň módy

+ Venujte čas svojim koníčkom, zvýši to vašu životnú spokojnosť.
Úspory získajú na hodnote, ak ich múdro...

+ Ak potrebujete odbornú pomoc, obráťte sa na odborníka.
Plňte si svoje sny nech to stojí čo to stojí, peniaze...