Zamilovaný Joker! Phoenix na oscarovom gala konečne so slávnou priateľkou

Nielen oscarový triumf, ale aj prekvapivá emocionálna nežnosť pred objektívmi. Tak vyzeral nedeľňajší večer v podaní Joaquina Phoenixa.

10.02.2020 07:33
Herec Joaquin Phoenix a jeho partnerka Rooney... Foto: ,
Herec Joaquin Phoenix a jeho partnerka Rooney Mara spoločne na Oscaroch.
debata

Americký herec ocenený čerstvo soškou Oscara za výkon vo filme Joker patrí medzi hviezdy, ktoré si svoje súkromie extrémne strážia. Hoci už bezmála dva roky tvorí pár s herečkou Rooney Mara, ich spoločných záberov existuje pramálo. A takých, kde by si prejavovali city, ešte menej.

Zmenil to však oscarový galavečer, kam dvojica dorazila spolu a kde sa podarilo fotografom zachytiť Phoenixa s nadšeným úsmevom a nežným dotykom pri jeho hollywoodskej láske. Hoci Mara a Phoenix prišli na akciu spoločne a ruka v ruke, pri pózovaní pred stenou sa fotografom postavili pred objektívy každý sám.

zväčšiť Herec Joaquin Phoenix a jeho partnerka Rooney... Foto: VALERIE MACON / AFP / Profimedia
Herec Joaquin Phoenix a jeho partnerka Rooney Mara. Herec Joaquin Phoenix a jeho partnerka Rooney Mara.

Hrdina filmu Joker sa z menšej diaľky spokojne usmieval a pozoroval Maraovú, ako pózuje fotografom v šatách Alexander McQueen. Potom sa však k nej opäť pridal a výsledkom boli vôbec prvé oficiálne zábery z červeného koberca pre hereckú dvojicu. Mara, samozrejme, počas večera sedala pri partnerovi.

Phoenix počas ďakovnej reči za sošku pre jeho výkon vo filme Joker však partnerke nepoďakoval. Namiesto toho si zaspomínal na zosnulého brata Rivera Phoenixa, ktorý ešte v 90-tych rokoch umrel na predávkovanie drogami. Herec tiež vyzval kolegov, ale aj verejnosť, aby sa podieľali na zmene a presadzovali myšlienku sociálnej spravodlivosti.

Joaquin Phoenix s Oscarom za film  Joker, Renee... Foto: SITA/AP
Brad Pitt Joaquin Phoenix s Oscarom za film Joker, Renee Zellweger so soškou za film Judy a Brad Pitt s ocenením sa film Vtedy v Hollywoode.

Okrem Phoenixa v nedeľu večer zvíťazila aj herečka Renee Zellweger, jej kolegyňa Laura Dern a herec Brad Pitt. Najlepším filmom sa stal juhokórejský Parazit. Viac čítajte na Kultura.pravda­.sk.

Nominovaná herečka Charlize Theron prišla v...
Herečka Jane Fonda prišla odovzdať cenu pre...
+78Herecký pár Lucy Boynton a Rami Malek prišli na...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #súkromie #Rooney Mara #Oscar #triumf #Joaquin Phoenix

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...