Boháči si vyrazili na žúr: Nicky Hilton ukázala svetu svojho Rothschilda!

Spoločne sa už párkrát v spoločnosti ukázali, ale robia to veľmi sporadicky. Kým ona objektívy miluje, jej manžel sa radšej drží v ústraní. Poznáte jeden z najbohatších párikov planéty?

11.02.2020 00:00
debata
Boháčka Nicky Hilton Rothschild a jej manžel... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Boháčka Nicky Hilton Rothschild a jej manžel James Rothschild. Boháčka Nicky Hilton Rothschild a jej manžel James Rothschild.

Reč je o Nicky Hiltonovej, vnučke slávneho hoteliéra a miliardára, ktorá je už niekoľko rokov vydatá za dediča z ďalšej bohatej americkej rodiny – Jamesa Rothschilda. Dvojica si povedala áno už v roku 2015 a napriek tomu, že patria medzi americkú smotánku a pútajú pozornosť, svoj vzťah radšej držia mimo dohľadu kamier a objektívov.

Herečka a modelka Emily Ratajkowski.
Herečka Olivia Munn v kreácii Versace.
+37Speváčka a herečka Katharine Hope McPhee Foster.

V nedeľu večer na párty magazínu Vanity Fair však manželia urobili výnimku a vyrazili si na najslávnejšiu párty roka, ktorá sa pravidelne koná po vyhlásení oscarových výsledkov.

Blondínka, ktorá je mladšou sestrou Paris Hiltonovej, vyzerala veľmi pôvabne v metalickej kreácii s plisovaným dezénom a florálnou aplikáciou na živôtiku. Rothschild zostal verný klasike, pánskemu smokingu.

Dvojica ochotne zapózovala médiám a spoločne si potom vyrazili užívať za ďalšími celebritami do útrob uzavretého komplexu. Slávnostný večer bol príležitosťou pre mnohé známe páriky, aby si vyrazili do spoločnosti a užili si jeden z výnimočných večerov roka.

Televízna a internetová celebrita Kim... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Televízna a internetová celebrita Kim Kardashian v kreácii Alexandre McQueen. Jej manžel Kanye West oblečený do značky Dunhill. Televízna a internetová celebrita Kim Kardashian v kreácii Alexandre McQueen. Jej manžel Kanye West oblečený do značky Dunhill.

Medzi dvojicami, ktoré sa objavili na akcii, nechýbali už tradične manželia Sofia Vergara a Joe Manganiello, modelka Behati Prinsloo a jej manžel Adam Levine či modelka Chrissy Teigen a jej hudobnícky manžel John Legend. Pozornosť pútala aj Kim Kardashian a jej manžel Kanye West. Ďalšie známe páry, ale aj sexy herečky a modelky nájdete v našej galérii zo žúru Vanity Fair.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #luxus #Vanity Fair #pár #Nicky Hilton Rothschild #James Rothschild

+ Začnete s pestovaním vlastných plodín a určite vám budú chutiť viac.
Nebuďte príliš nervózny, všetko zvládnete...

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...