Súboj v červenej? Šarköziová či Hargašová, v gala ukázali silné stránky

Uplynulý víkend bol nesmierne bohatý na spoločenské podujatie. Nielen za oceánom, ale aj na domácej hrude. Jedným z nich bol aj galavečer Krištáľové krídlo.

11.02.2020 00:00
debata
Moderátorka večera Jarmila Lajčáková-Hargašová... Foto: SITA, Jana Birošová
Moderátorka večera Jarmila Lajčáková-Hargašová počas 23. ročníka oceňovania osobností Slovenska za rok 2019 Krištáľové krídlo. Moderátorka večera Jarmila Lajčáková-Hargašová počas 23. ročníka oceňovania osobností Slovenska za rok 2019 Krištáľové krídlo.

Po sobotňajších plesoch (Prešporskom aj Česko-Slovenskom) sa ešte časť domácej smotánky musela zúčastniť na vyhlásení výsledkov ankety, ktorá oceňuje osobnosti z rozličných oblastí života. Medzi pozvanými nechýbala ani violončelistka Silvia Šarköziová. Na pódiu sa zase pred divákov ako moderátorka postavila Jarmila Lajčáková-Hargašová. Obe dámy mali čosi spoločné – siahli po populárnom odtieni v spoločenskej móde – po červenej farbe.

Herec Juraj Loj so sesternicou na Prešporskom...
Moderátorka Karin Majtánová s partnerom Petrom.
+18Kristína Kocian  a Adam Kocian na Prešporskom...

V prípade členky Cigánskych diablov išlo o starší model od Jany Pištejovej, v ktorom sa už objavilo niekoľko známych žien. A zdá sa, že konečne prišiel rad aj na známu hudobníčku. Trblietavý červený model s flitrovaným dezénom, vlečkou a odhalenými ramenami predvádzala v priestoroch novej budovy SND.

Speváčka a violončelistka Silvia Šarköziová na... Foto: SITA, Jana Birošová
Speváčka a violončelistka Silvia Šarköziová na cenách Krištáľové krídlo. Speváčka a violončelistka Silvia Šarköziová na cenách Krištáľové krídlo.

Manželka ministra zahraničných vecí večerom sprevádzala a jej voľba tiež padla na červenú farbu. V tomto prípade však išlo o hladký dezén tubovej kreácie s aranžovaným pláštikom a dekoratívnym detailom červenej výšivky. Podobne ako Šarköziová, aj ona zvolila k modelu výrazný červený rúž.

Obe dámy patrili v nedeľu večer medzi ozdoby akcie, kde sa ocenenia dočkalo trinásť slovenských osobností. Vy môžete zahlasovať, ktorej to pristalo viac.

debata chyba
Viac na túto tému: #červená #gala #Silvia Šarköziová

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...