Sestry Hadidové ako nahé na móle! Slávna herečka s pochrómovanými prsami

Dizajnérska tvorba Toma Forda bola vždy výrazne ženská, sexuálna, niesla v sebe často provokatívne a zmyselné prvky. A dôkazom bola aj prehliadka, ktorá sa konala minulý týždeň v Los Angeles.

12.02.2020 00:50
debata (1)
Modelka Bella Hadid na prehliadke Tom Ford... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Bella Hadid Modelka Bella Hadid na prehliadke Tom Ford Jeseň/Zima 2020 v Los Angeles. Predviedla sa aj v takejto odvážnej kreácii.

Hoci Ford akoby štartoval týždeň módy v New Yorku, ako jediny z dizajnérov sa rozhodol prehliadku usporiadať v Milk Studios v Los Angeles. Možno sa to nepozdávalo jeho kolegom, ale jasné bolo jedno – celebrity ho v štichu nenechali. Na šou dorazili desiatky z nich.

Herečka Kate Hudson vyrazila na prehliadku Toma...
Spevák a raper Lil Nas X.
+10Herečka Catherine O'Hara.

Povinný dress-code bol, samozrejme, kúsok od Forda. A platilo to pre dámy ako Demi Moore, jej dcéru Rumer Willisovú, speváčku Miley Cyrusovú či speváka Lil Nas X. Neprehliadnuteľná bola aj pôvabná Kate Hudson, americká herečka, ktorá sa rozhodla pre jeden z dnes už kultových kúskov kolekcie Jar/Leto 2020. Reč je o pochrómovanej kovovej podprsenke, ktorá sa odlieva podľa prsníkov nositeľky. Netradičný odevný kúsok so zelenými odleskami doplnila sukňou vo farbe limetky.

Herečka Kate Hudson vyrazila na prehliadku Toma... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Kate Hudson Herečka Kate Hudson vyrazila na prehliadku Toma Forda v jednom z jeho už kultových kúskov. Pochrómovanej podprsenke, ktorá sa odlieva vždy podľa prsníkov nositeľky.

Sexepílu sa však objavilo dostatok aj na prehliadkovom móle. Hoci úvod patril skôr klasickému tailoringu a tiež už druhú sezónu za sebou športovým prvkom, tentoraz v podobe luxusných mikín a širokých teplákových nohavíc s prímesou kašmíru, v závere sa tradične objavili modely večerné. A v nich zahviezdili aj slávne sestry – topmodelky Bella a Gigi Hadidové.

Topmodelka Gigi Hadid na prehliadke dizajnéra... Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia
Topmodelka Gigi Hadid na prehliadke dizajnéra Toma Forda. Topmodelka Gigi Hadid na prehliadke dizajnéra Toma Forda.

Obe sa bez ostychu navliekli do tranasparentných šiat, ktoré odhalili pod výrazným nasvietením dostatok nahej kože pod nimi. Áno, aj intímne partie dekoltu. Známe sestry sú však na podobné požiadavky dizajnérov zjavne zvyknuté. A tak sa zvodne promenádovali po móle a dočkali sa záverečného masívneho potlesku verných zákazníkov, ale aj obdivovateľov fordovskej estetiky.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #nahota #Kate Hudson #provokácia #Tom Ford #Gigi Hadid #Bella Hadid

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...